ascape1905 adlı üyeden alıntı

Daha detaylı yazabilirmisiniz acaba teşekkürler


PayU iyzico vb firmalar size sanal poslarını kullandırırlar ve bunun karşılığında belli bir yüzdeyi komisyon olarak alırlar, buna ek olarak çeşitli ücretlerde talep ederler, misal taksit kullanılması gerektiğinde vade farkı uygulayabilir, pos ücreti aidat vb ücretler isteyebilirler.. /6-8) kalem ek ücret isteyebiliyorlar.
Bunun yanında kurulumu kolay ve sizi uğraştırmayacak şekilde tasarlanmışlardır, yönetim panelinden 3-5 ayar yaparak kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Birde mağaza vb.. yerler normal pos makinası alır gibi o pos cihazının işlem yaptığı banka hesaplarına firma için sanal pos alınabilir, bunun için belli kriterler vardır onlara uymanız gerkelidir SSl srtifikası, belirli sayfaların sitenizde olması fatura dökümü verebilmeniz, satş şözleşmesi vb sayfalar...

Banka ile görüşürseniz size bu konuda yardımcı olacaklardır, sanal posları siteye bağlamak ciddi iştir uyarayım, bir çok ayar yapmak gerekir ve işi bilmeyen birinin deneme yanılma yöntemi ile yapmasını önermem, ama bu yöntem satıcı için daha karlıdır,
neden karlıdır ?
Zaten bankaya aidat ödüyorsunuz ve çok büyük ek ücret almadan sanal poslarınızı çalışır hale getirebiliyorlar, (Klasik banka işletim ücretlerini alıyorlar 2-3 kalem ek ücret) çeşitli Bonus, Word card gibi firmaların genel verdiği kampanyaları sitenizde uygulayabiliyorsunuz, örneğin 5+2 taksit gibi.. Ama PAYU gibi firmalrda bunlara onlar izin verirse kullanılabiliyor..