Hadi beyin fırtınası yapalim. Biliyorsunuz ki internet sektörü ucu bucu olmayan bir deniz ve milyonlarca hatta milyarlarca web sayfası var. Bu denizde kaybolup giden ufak siteler yada köklü olan firmalar ve büyük web projeleri bulunmakta. biliyorsunuz ki her fikir geliştikçe güzeldir. Yatırımcı desteginide yabana atmamak gerekli tabiki 2015 yılından beridir profesyonel olarak web sektorundeyim ve onlarca web sitesi kurdum kapattım sattım. Derler ya kafamda 40 tilki dönüyor hiç birisinin kuyruğu bir birine değmiyor. Işte projelerimizde böyle aslında aklımızda olan şey yatırımcılara nasıl çıkarabiliriz projemizi yada nasıl zaman buluruz da bir script, tema yazarız yada makale yazarizda gelisiriz.

Peki hiç projesi olmayan yada projesi olupta yatırımcı yazilimci desteği alamayan arkadaşlarda ne yapacak projeler rafta kalıyor ve kalmaya devam ediyor.


Şimdi konuyu fazla uzatmadan ve kendi aklımdaki projeyi de burada açıklayarak bir beyin fırtınası başlatmak istiyorum bu olayın amacı ise tutacağını bildiği ama vakit bulamadığı yada yatırımcı veya yazilimci desteği bulamadığı için rafta kalmış projeleri paylaşmak ve beyin fırtınası yapmak.

Benim projem ise kadınlara özel mobil sosyal ağ sadece kadınların girebileceği içerik paylasabilecegi sorular sorabilecegi yardım alabileceği gruplarda sohbet ve dedikodu yapabilecek bir sosyal ağ düşünün ilan bölümü dahil olacak. kadınlara özgü olacağı için yönetim kadrosu hariç sitede bulunmayacagimiz için bu iş için ciddi ekip gerektirdiği için rafta durmaktadır.


Sizlerinde benim gibi rafa kaldırılmış projelerinizi fikirlerinizi paylaşmanız dileği ile...


Unutmayın bir fikri sahibinden başkası en iyi şekilde yapamaz. Bu yüzden korkmadan paylaşmanız diliyorum. Beni yargilayanlar olacaktır bu konuyu sadece beyin fırtınası yapmak için aciyorum projesi olmayan arkadaşlara bir faydamız dokunsun projelerimizi rafta nasıl olsa