yldrmzffr adlı üyeden alıntı

Benim bir proje hayalim vardı web üzerinden olmasada yine internet ile ilgili.
Kodları falan yazdım tüm proje herşeyini hazırladım sadece para işi kaldı ama Burası Türkiye...
Şuan başka bir firma benim o fikrimi uygulamaya geçirmeye başlıyor.
Bulunduğum ilçedeki her şehiriçi minibüs ve otobüste bir lcd ekran olacak 10 inc boyutunda raspberry pi olacak hepsinde bu ekranlarda firma reklamları geçecek..
2 ana durakda wifi olacak oraya gelen araçların reklamları güncellenecek falan. Baya ayrıntı vardı hepsini yazıp hazırlamıştım.

----
Diğer biri proje değilde fikir tarzında aklıma geldikçe içim acıyor..

Benim telefonun dokunmatik bozuktu alarmı kapatmak için nesneyi ekranın diğer tarafına kaydırmak gerekiyordu. kaydırılan nesne dokunmatik bozuk olan yere gelince başa gidiyordu, tekrar tekrar alamı kapatmak için uğraşıyordum uğraşırken sinirden uyku falan kalmıyordu. Sonra aklıma bir proje geldi alarm olacak labirenti geçmeden susmayacak öyle konuşurken babama anlattım babam mat sorusu olsa daha iyi olur gibi yorum yaptı. Tabi o zaman 12-13 yaşındayım androidler yeni geliyor türkcell t10 falan sadece asp,html biliyorum. büyüyüp telefon uygulaması yapmayı öğrenince yapacağım kendime öyle dedim. android telefon aldım java öğrenmeye başladım internette haberlerde alarm uygulaması tanıtımı gördüm mat sorusu veriyor çözmeden susmuyor. birçok teknoloji kanalı inceleme falan yapmış içime öyle bir acı oturdu ki...



Beyler buna Yakılır :(