bitkicel adlı üyeden alıntı

Samsung SSD 850 EVO 250GB MZ-75E250BW bu urunu aldım kullanuyorum dunya varmı boyle hız gormedım meger hammallık yapıyormusuz alacak arkadasa cok ama cok tavsıye ederım

esemesnet adlı üyeden alıntı

Merhaba Tayfun bey, 7 ay kadar kullandigim ssd modeli var ki size siddetle oneririm. Dosyalari kopyalama ve aktarim hizi olarak müthiş.
Ilk kullandigimda ki animi anlatayim. NetCAD programi agir calisan bi programdir. Ben actim. Fakat sonra bekle bekle nere kadar. . Megersem program acilmis :)

Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-120gb-force-le-sata-3-0-ssd-560mb-okuma-530mb-yazma-.html

CezaLet adlı üyeden alıntı

Samsung 256GB PM961 M.2 Sata PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2800 MB/s - Yazma: 1100 MB/s)

ucuz: WD GREEN 240GB M.2 Sata (Okuma: 540 MB/s - Yazma: 465 MB/s)

inan02 adlı üyeden alıntı

Samsung öneriliyor Evo 850 vs.

Lost adlı üyeden alıntı

Samsung tavsiye edebilirim. 250 GB bir süre yeterli olur; ancak ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. İmkanınızı zorlayabilirseniz 500 GB tavsiye ederim. 250 GB kullanan bir tanıdığım var ve su anda kapasiteyi doldurmak üzere :) Eger eski HDD ciddi sıkıntı çıkarmazsa harici HDD olarak kullanarak depolama da yapabilirsiniz ve böylece SSD kapasitesi kolay kolay etkilenmez.

Megaz adlı üyeden alıntı

Montaja para verme derim basit eskiyi usb söker gibi tabi önce vidaları söktüyseniz çıkara biliyorsunuz ve yenisini de aynı şekilde takın, son olarak genelde laptopların altında hdd için tek ayrı kapak bulunur onu yıldız torna vidayla aça bilirsin, ssd veya hdd olarak sandisk, wd ve kingston öneririm

sterk adlı üyeden alıntı

Tayfun Guler kardeşim ben ocz diye bir ssd aldım taş gibi 250 TL idi vatanda şimdi 350 gibi bir şey. Şimdi ilk başta montajı çok basit internetten izleyerek yapabilirsin, yukarda arkadaş zaten bahsetmiş. Sök onu güzelce tak isletim sistemini kur. Ohh miss zaten görürsün farkını her neyse. Şimdi ekstra kablo veya kasada fazla varsa diğer hdd yi tak çalıştir ama performansli olmaz fazla, bilgilerini alırsin yedeğini başka yere koyarsın. Daha sonra ister eski hdd kullan ister kullanma. Ben kullanıyorum traktör gibi çıkıyor:) iyi forumlar

Merhabalar topluca rahatsız ediyorum kusura bakmayın :)

Bu ürün buradan alınır mı?

Gittigidiyor 399, incehesap 420₺ Sizce hangisinden almak mantıklıdır. Ürünle ilgilenmeleri açısından.