Mağara_Adamı öncelikle gayet anlamlı bir nick seçmişsiniz tebrikler. Modernleşme, eşitlik için kılık kıyafet en önemli öğelerdir. Eğer yapılmasa idi sen bugün matrix filmindeki neo gibi veya nasreddin hoca gibi dolaşacaktın. Bugün Uluslararası bir toplandıda Arabistan başkanına bakın, her zaman dalga geçiliyor. Ayrıca bu tür fikirlerin dikte edildiği toplantılarda kıyafet o kadar önemlidir ki psikoloji bilginiz olsa anlardınız.

Harf inkılapına gelecek olursak bir gecede cahil kaldık diyenlerdensiniz. Arkadaş bari siz yapmayın ya burada web işi ile uğraşıyorsunuz. Her şey İngilizce ve tabii ki Latin harfleri kullanılıyor. Eğer arap harfleri kullanıyor olsaydık bugün bir de latin harfleri öğrenmeniz gerekecekti. Ayrıca okullarda mutlaka anlatılır, arapça, Türkçeyi tam olarak destekleyen bir dil değildir -o derste uyumuyorsanız-. Türkçe(Ural-altay) ve arapça(hami-sami) aynı dil ailelerine mensuptur. Arapça ekler konusunda sıkıntılıdır ve ünlü harfler kullanılmaz.

Peki size soruyorum cahil olan bir toplum;
29-39 yıllarında sanayi artışı %96, kadınlar en erken seçme seçilme hakkını aldıysa, köy enstitüleri ülkeye binlerce ışık kazandırmışsa,ve karakter karakter sınırından yazamadığım binlerce yenilik...
Bunları kim yaptı? Bu cahil kalan halk yapmadı mı?Ayrıca Atatürk karşıtlığı zaten yapamaz kimse bu ülkenin Yüce Liderine kimse karşıt olamaz, en fazla insan hakkı olduğu için sevmeyebilir bunu da içine atar içine atamazsa sonu günümüzde bildiğimiz ganyotçu gibi olur.