Sorunu çözdüm sanırım bakın google diyorki
Siteniz için böyle bir durum söz konusu ise, önereceğimiz ilk şey tarayıcı uyarısını tetikleyen alan adının referansını bulup kaldırmaktır. Uyarı size şüpheli içeriğin geldiği alan adını söyler ve içerik o alan adından kaldırıldıktan sonra sayfanız artık uyarı tetiklemez. Ek olarak, Search Console'daki Güvenlik Sorunları bölümünde daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. Sistemlerimiz web sitenizin sayfalarını taradıkça, web sitenizin kötü amaçlı yazılım durumunun zaman içinde değişebileceğini unutmayın.
Ancak sitenizdeki bir sayfanın sizin bilginiz dışında bayrakla işaretlenmiş bir siteye ait içerik barındırdığını belirlerseniz sorun daha ciddidir ve büyük ihtimalle sitenizin güvenliği ihlal edilmiştir. Her iki durumda da, Google sitenizin karantinaya alınması, hasarın değerlendirilmesi ve sitenizi temizlemesi için Saldırıya Uğramış Siteler İçin Yardım kurtarma protokolünü önerir.
Yanıltıcı bir siteye girmek üzeresiniz
Scriptte yönlendirme var sanırım benim site adresim takipbegeni.net aşağıdaki site gözüküyor ?
takipcipanelim.com sitesindeki saldırganlar, yazılım yükleme veya kişisel bilgilerinizi (örneğin, şifreler, telefon numaraları veya kredi kartları) ortaya çıkarma gibi tehlikeli şeyler yapmak için sizi kandırabilir.