Merhabalar, bugün başıma gelen olayı anlatacağım sizlere ve sonrasında da biraz siz araç kullananlara nasihatta bulunacağım :)

Ben motor sevdalısıyım, motorları severim ve bir tane kendime ait motorum mevcut. Bugün yol da giderken önümde bir araç olması halinde (önümdeki kamyon ve biraz yavaş ilerliyor max. 50 km/h) bende motordayım tabi, arkamda bir sürücü bana korna basıyor ve camdan bana sesleniyor "geçsene lan" falan diye, ancak sol şerit bile dolu arkadaşlar bildiğiniz trafik yavaş ilerliyor. Ben hiç ona aldırış etmedim daha sonra kendi evime doğru gelirken sağ şeritten gidiyorum ve park halinde ki bir araç çıkarken az daha benim kaza yapmamama sebep oluyordu. Solumda bir tane araba var zaten aynı hız da gidiyoruz, park halindeki araçta aniden çıkınca frene güvendim zaten ve durdum. Durdum fakat adam suçu bende buldu, neymiş ona yol verecekmişim, yani benim hızım 100-120 olsaydı eğer kesin zaten çarpıyordum. Orada adamla biraz atıştık ama haklı olan bendim, daha sonra adam bindi arabasına bastı gitti.

Hikayem bu, yani siz tüm araç sahiplerine, sürücülere suç bulmuyorum tabi ki ancak biz motorsikletlilere lütfen dikkate alın. Sizler 4 teker üzerinde giderken biz 2 teker üzerinde gidiyoruz. Şimdi diyebilirsiniz "o zaman sende araba kullan" diye, arabam da var ancak yaz aylarında en çok sevdiğim ve kullandığım motorum var. O değil bir de bazı sürücüler (afedersiniz) gerçekten aptal. Otomatik olarak benimsemişler onlar, bir kaza da olsa adam HAKLI benim diyor. Yani demek istediğim biz motorsikletlileri de ciddiye alın, sizlerin arabalarında nasıl bir adet motor varsa bizde de motor mevcut :D Adam önüme geçmeye çalışıyor, neymiş motorluymuşum kendimi rahat sağa sola atabilirmişim. Ya şeritler doluysa kendimi nereye atayım? Yol kenarlarında bulunan arsalardan mı gideyim :D Lütfen bu yazımı yanlış anlamayın, ben tüm araç sürücülülerine suçlama yapmıyorum, bu suçlamayı bugün bana yapanlar ve yapacak olan diğer sürücülere yapıyorum.

Kaynak: https://ek.web.tr/trafikte-motorsikletlilere-dikkat-edelim.html