Twitter, İnstagram takipçi satışı yapanlara bir önerim var. Var mı böyle bir olay bilmiyorum ama yazmak istediğim için yazacağım.

Twitter ve İnstagram takipçi satın almışlığım var bu Türk takipçi satanlara önerim, bu üyeleri datanıza büyük ihtimal takipçi kazan gibi yerlerden çekiyorsunuz. Bu üyelere siteye üye olurken hesaplarının ne tür hesap olduğunu seçip kaydet butonuna bastıktan sonra botunuz bunların hepsini ayırsın.

Mesela, adam butik hesabı açıyor takipçi kazanmak için böyle yollara başvuruyor. Buda datanıza kayıt oldu demek. Biri sizden Türk takipçi satın almak istiyor ve bu kişiyi de takipçi yollarken yolluyorsunuz.

Benim demek istediğim bu hesapları kişisel,butik,site vb. gibi listelere ayrılarak dataya kaydolması ve bir dataya da karışık olarak kayıt olabilir.

Mesela ben takipçi satın alırken kişisel hesapların beni takip etmesini isterim ben napayım aktif butik hesabının beni takip etmesini ya çok sırıtıyor o. Mesela biri giriyor tumblrfan diye hesap açıyor datanıza kayıt oluyor takipçi alınca onuda yolluyorsunuz.

Listelere ayrılarak yollasanız belki kişisel bayan hesapları daha çok paraya satabilirsiniz karışıkları da daha pahalıya satarsınız bu benim önerim belki yapılmıştır ama hiç bir yerde görmedim. Bayan, Erkek diye ayırıyorsunuz onu biliyorum ama önerdiğim şeyi daha önce görmedim. Yapılırsa güzel olur. Zaten yapıldıysa güzel düşünülmüş. acizane önerim.