Günlük hayatta textil ile uğraşıyorum. Toptan parakende erkek giyimi üzerine çalışıyorum. Güzel parası var ama her iş'de olduğu gibi bazen sıkıntılar olabiliyor **************lar çıkabiliyor. Müşterinin verdiği çekler karşılıksız çıkabiliyor en kötüsü de bu sanırım.. Her şeye rağmen ama ticaret güzeldir ama tavsiyem size eğerki bir mağaza açma düşüncesindeyseniz T-shir - Pantolon içerikli açmayın derim. Nedeni ise ülkemizde defacto,mavi,lcwaikiki gibi mağazalardan dolayı pek tutacağını sanmıyorum. Bu mağazalar çin gibi yerlerde bu işlere yaptırıp ucuza satarlar bu yüzden insanlar neresi ucuz sa orayı tercih ederler. Bu arada şunuda söylim Ülkemizde eskisi gibi esnaflar tercih edilmiyor bu konuda hep büyük mağazalara insanlar yöneliyor...
Evet haklısınız. İsyanınızıda haklı buluyorum fakat benim dükkan açmak gibi bir düşüncem yok açacak dahi olsam dediğiniz gibi Tercihen Sektorde az olan Rağbet yüksek işler başlamak gerekli.
Benim Sorum hangi Alan adalrının [DOMAİN] satıldıgı/Alındıgı ve hangisinin daha cok arayanı olduguydu. Cevabınız için teşekkür ederim.