Selam arkadaslar, 19 yasindayim. Amerika'da Florida'da yasiyorum. Buraya 3 yil once geldim lisedeyken. Liseyi bitirdim artik university'e gitmek istiyorum. Bu tarz bir konuyu donanimhaber'e de actim ancak insanlar troll vs. diye gecti. Hayatlari o kadar ucuz ki karsi tarafin amerika'da yasayabilmesine imkan bile vermiyorlar. Neyse konuya geceyim. Okula kayit oldum, ancak bir suru bolum var kararsiz kaldim. Kesinlikle computer ile alakali bir sey okumak istiyorum ama dallarina karar veremedim. Sizlerden istegim hangi dali okusam ilerisi icin iyi olur, hangi dal gelecek vaad ediyor. Simdi diyeceksiniz ki len amerikada'sin bize mi soruyorsun falan filan tarzi ama gercekten bu tarz bolumleri okuyan cevremde insan yok. Bir suru arkadasim var burada cevrem genis ama cogu sporcu insanlar. Basta zaten sport management okumak istiyordum sonra vazgectim. Cunku daha cok NFL ve NBA uzerine. Her neyse size bolumlerin screenshoutlarini atayim.
[/IMG]
Ben yeteneklerimi soyleyeyim, kucuk yastan beri hep bilgisayar ile hasir nesir olmusumdur. Bilgisayarin dilinden anlarim. Sosyal medya ile aram cok cok iyidir. Ama bu program yazma kod yazma falan filan cok cok zayifim. Daha dogrusu hic arastirmadim belki arastirsam bir program nasil yazilir diye ufaktan bir program yazabilirim. Webmaster'lik olsun site yonetimi olsun, editing cart curt. Websiteleri ile aram iyidir. myBB olsun vB olsun, WP olsun yani iyi seviyede bilgim olan seyler diyebilirim. Ama SEO olsun, grafik tarasim olsun hic bilgim yok ve ozellikle grafik konusunda cok yeteneksizim :P