Öncelikli olarak hangi alan da site acacaginizi belirleyen. Ekibiniz varsa onların da bilgileriyle ortak bir yolda ilerleyen. Yok tek başıma iş yapacağım diyorsanız hakim olacağınız bir konuda site açın ki sonrasın da makale üretmekte zorluk çekmeyin.
Sitenin kategorisini belirledikten sonra güzel sorunsuz bir hosting ve tema edinmenizi öneririm. Para verip satın almanız sonrasın da destek alabilmenize olanak sağlar. Buralara girmiyorum sadece üstünden geçtim zaten az çok yapıyı biliyorsunuz.
Sitenizin kurulumu bittikten sonra öncelikli olarak profesyonel olarak sosyal medya hesaplarını açmayı unutmayın. Baştan sağma değil ciddi anlamda özen gösterin.
Siteniz bir hafta on gün geçtikten sonra ufak ufak varlığını göstermeye başlayacaktır. Google indekslemeye başladığı zaman sosyal medya desteğini devreye sokabilirsiniz.
Bunun için de en etkili yol Facebook. Facebook üzerinden reklam oluşturabilir hatta siteniz için bir çekiliş yapabilirsiniz. ( Örnek ; sitemize girip yapıp herhangi bir konuya yorum yapıp paylaşana ....... Hediye ) gibi. Bu hediye seçimin de hem bay hem bayan kullanıcıları düşünerek ona göre bir hediye belirleyin. Böylelikle doğal yoldan Facebook sayfası kasmis hem de sitenin adını duyurmuş olursun.
Güzel bir seo çalışması sonrasında da artık iş içerik üretmeye kalıyor. Kolay gelsin :)

Ek ; Facebook üzerinden ay da bir çekiliş olacağını söyleyebiliriz. Çekiliş şartı olarakta arkadaşları sayfaya davet etmek olabilir bu tarz ay da bir reklam verme imkânınız varsa çok güzel organik bir hit yakalamış olursunuz.

Kullanıcılar ile içli disli olun. Gerekirse siteniz de bir röportaj bölümü oluşturup Facebook sayfaniz üzerindeki en aktif kişilerle röportaj yapıp onları tanıtın. Bu tarz şeyler insanların dikkatini çeker.

Düşündükçe daha çok farklı seçenekler çıkıyor. Maşallah ne yazasim varmış benim de 😂😂