mrarslan adlı üyeden alıntı

Hocam senin fiberserver bagimliligini bildigimiz icin baska bir sey soylesekde ikna edebilecegimizi sanmiyorum

Değerli görüşünüz için teşekkür ediyorum yıllardır hizmet almaktayız kendilerinden bana uygun geliyor efendim.

ASROCOMTR adlı üyeden alıntı

Reis sen fiberserverin multisi veya çalışanı mısın ? ***'da bu tarz konularını görüyorum sürekli aynı firma veya turkeybilisim.com hakkında bilgi konusu açıyorsun sunucuları taratıyorum aynı sunucuda farklı IPlerde 2 site eğer onların gerçekten müşterisi isen gerçekten helal olsun.

Son olarak

mrarslan çay boğazımda kalıyordu :D

Müşterisi olduğumuzu radyomevlana.com'u 5 yıldır o firmadan hizmet aldığımızı öğrenerek de anlayabilirsiniz efendim. Ben sadece insanlara yardım edebilir miyim düşüncesiyle konu açıyorum yönlendirme yapıyorum üstadım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Çay içiyorsunuz ve radyomuzu dinlemiyorsunuz ? :) Siz hiç çayın keyfini RADYO MEVLANA ile çıkardınız mı ? :D Bu arada afiyet olsun efendim.

UNKEF adlı üyeden alıntı

Fiberserver nedense bana çok güvenli gelmiyor. Bilmiyorum kullananlar veya bilenler ne diyecektir..

Açıldığı ilk günden bu yana kendileriyle radyo hizmeti alıyoruz. 5 Yıldır da site hizmeti almaktayız sıkıntı yaşamadık güvenli neden gelmiyor ki sizlere efendim ? Bizler bir sıkıntı yaşamadık Allah'a Şükürler olsun. Değerli görüşünüz için teşekkürler.