Benim bir önerim var ama tecrübemin olmadığı bir konuda bir öneridir bu.

Fatura ödeme merkezi açabilirsiniz. Konsept olayını ödeme aracılığı yapan firmalar karşılıyor genelde. (masa,sandalye,bank,cihaz,tabela,reklam,afiş vs) Siz sadece karşılamadıklarını tedarik edersiniz. Yalnız şöyle bir durum var, ödeme aracılığı yapan firmalar sizden 35-50 bin TL arasında bir ön ödeme yapmanızı ister. Bu yapılan ödeme yine size aittir, yani fatura ödemesi aldıkça sizin kasanıza kısa sürede geri döner. Geri kalan zamanda fatura sirkülasyonu için kasanızda günlük belli miktar bulundurmanız yeterlidir.

Fatura başı yaklaşık 1,5 TL komisyonunuz oluyor. Potansiyelli bir yerde iş yeri açtığınızda günlük 100-150 fatura ödemesi almanız mümkündür. Takriben ortalama 5-6 bin ciro yaparsınız. Verginizi bu kazanç üzerinden öder, işletme giderlerinizi karşıladıktan ve kiranızı ödedikten sonra karınız yine kalır. (Muhasebede başka giderler çıkar mı orasını bilemem.)

Aynı çatı altında uçak bileti,otobüs bileti satarsınız, sigorta aracılığı ve emlak işleri de beraberinde yaparsanız karınıza kar katmış olursunuz. (Bu benim önerimdir)

Ödeme aracılığı yapan güvenilir firma önerisi istiyorsanız özelden yazabilirsiniz.