-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık bir ay kadar sonra sitemin mevcut servis sağlayıcısındaki hosting süresi bitiyor. Yeni bir servis sağlayıcı aramaktayım. Mevcut sağlayıcım IHS. email fonksiyonu sunucuda kapalı olduğundan dolayı yeni bir sağlayıcı arıyorum.
Yalnız daha önce sunucu vs. ile hiç işim olmadı. IHS'den hostingi alır FTPden dosyaları atar işimi hallederdim.
Şimdi aklımda Digital Ocean var. Yalnız DigitalOcean'da sanırım paylaşımlı hosting yok (en azından ben böyle anladım, doğrusu farklıysa lütfen belirtin).
Ücretsiz 50$'lık kodumu ve (eğer aranızda varsa) ref linkiyle kayıt olarak +10$ kullanarak bir paket almayı düşünüyorum.
Bu paket sanırım VPS oluyor(?)
VPSde hostingdeki gibi sitemi sorunsuzca barındırabilir miyim? Teknik konularda digitalocean her türlü yardımda bulunuyor mu yoksa her şeyi, her düzeltmeyi kendim mi yapmak zorundayım?
Ayrıca bu droplet olayı nedir? Paket anlamında mı kullanılıyor? Yani VPS paketi yerine VPS dropleti gibi?
Aydınlatırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Peki bu sunucularda cPanel yokmuş doğru mudur? Kendim cPanel kurmak için satın mı almam gerekecek?
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Evet dostum satın alıp kendin kuracaksın.Veya cPanel yerine başka panelleri de tercih edebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cpanel fiyatlari ne kadar acaba? Mesela su bagzi firmalarin kullandigi `domainhizmetleri` cpanel ne kadardir?
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Digitalocean kredini kullandıktan sonra ovh geçmeni tavsiye ederim. Siten gelir getiriyorsa cpanel lisansı alman mantıklı. Gelir düşükse ücretsiz olan vesta paneli kur keyfine bak.