-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
3 defa 3'er aylık süre ile hava değişimi almanız durumunda 3. hava değişimi verilmez onun yerine askerliğe elverişli değildir raporu doktorlar tarafından yani heyet raporu olarak çıkarılır ve bu raporu birliğine teslim ederek ayrılışını yaparsın. TSK'nın obez birinden faydalanma gibi bir isteği ya da ihtiyacı söz konusu değildir. Lütfen doğruları bilmeden şerefli Türk Ordumuz ve Komutanlarımıza bu şekilde ithamlarda bulunmayalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam "3 defa 3'er aylık süre ile hava değişimi almanız durumunda 3. hava değişimi verilmez onun yerine askerliğe elverişli değildir raporu doktorlar tarafından yani heyet raporu olarak çıkarılır" demişsiniz
3 defa 3 aylık hava değişimi veriliyor ise, 3. Hava değişimi nasıl verilmiyor. Özür dilerim ben anlamadım gerçekten. Yani ben gata da olacağım muayene sonrası 3. 3 aylık raporumu alacağım, yoksa askerlikten muaf raporu mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kalp hastası torunuma af buyurun çürük aldırdık. sen git ve muanelerde doktora söyle. Allah evlerden uzak tutsun ama kalbinde delik varmış çouğun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Benim boy 1.79 kilo 75 di askere gittigimde. Ritim bozuklugu ve astim bronsit var 4 defa askeri hastaneye gittim doktor bana evet bu rahatsizliklarin var dedi fakat kagida saglam yazdi gonderdi. Cok ugrastim bunla alakali ama en sonunda ikna ettim. Bu rahatsizliklarim oldugu halde zorla spora cikariyordu komutanlar zaten astsubay tegmen falan dinlemezler seni genelde.
Bizim boluk komutani yuzbasiydi doktordan her gelisimde yanina gidip durumu izah ettim en sonunda ugrasamadi tabi artik. Postasini cagirdi komutanlarin odasina gonderdi postasi butun komutanlara bu asker spordan ve silahli egitimlerden muaf boluk komutaninin emri diyince ben yirttim tabi kolay olmadi ama bi sekilde ikna etmen gerek.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin gitmen normal
106 kg üzeri olman lazım gitmemen için
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Askerlikten nasıl yirtabileceginin değil, sağlığına nasıl kavusabileceginin araştırmasını yapmalisin. Hayatımın en güzel günlerini gecirdim, çok güzel dostluklar kurdum tskda. Not:mobilim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Askerlikten yırtmak mı? Eğer askerlik yapmak istemesem en başında itiraz edip gitmezdim. Benim kalbim defalarca sıkıştı. Spor sırasında. Nobette defalarca yığıldım. Batı da askerlik yapmıyorum. Karakol da yapıyorum. Kalp krizi vs ani bir durum olduğu zaman olan bana ve sevdiklerime olacak, sana değil. Ki rütbeli komutanlarim bile rahatsizliklarima şahit oldular. Kaç defa kotulestim. Onlar bile askerlige elverişli olmadığım kanaatinde. Burada bordo klavye ayakları yapmanın manası yok. Şırnak da, hakkari de askerlik yapmak her babaya nasip olmaz. Gurur verici bir durum. Ama sağlığım önemli. Ve bu sağlık koşulları altında kendimi askerliğe elverişli olarak görmüyorum. Eminim en güzel gunlerin orada geçmiştir, buna ne şüphe. Ama dediğim gibi sağlığım yok. Kilo, ve kalp sorunları beni yoruyor. Başkaları gibi yalandan "rdm olup, pskilokim bozuk" diyerek konu açsam haklısın. Ki öyle bir durum olsa bile kimseye söz hakkı düşmez.
Ç E K E N B İ L İ R
1 kişi bu mesajı beğendi.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Askerlik yapabilir ya da yapamaz kararını sen değil, doktor verecek.