lostyazilim
tr.link

大人気 スキ Bu nedir Acil Yardım..

19 Mesajlar 1.978 Okunma
lstbozum
tr.link

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

KingOfPHP adlı üyeden alıntı

Merhabalar, birçok siteye bulaşan bir EXPLOİT'tir. Bazı warez tema ve akismet üzerinden yayılmaktadır. Bu exploit bir japon bayan tarafından yayıldı. Derhal temizliğe başlayın derim.

inan02 adlı üyeden alıntı

Kesin hack yemiştir.

Exploit nedir hack nedir bilmiyorsunuz eminim böyle kesin ve anlamsızca nasıl konuşuyorsunuz bende onu anlamıyorum :D :D :D

wmaraci
reklam

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)

UNKEF adlı üyeden alıntı

Çeviriye göre milli malzeme, unisex gözlük ve ayakkabı falan yazıyor :D :o

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

KingOfPHP adlı üyeden alıntı

Merhabalar, birçok siteye bulaşan bir EXPLOİT'tir. Bazı warez tema ve akismet üzerinden yayılmaktadır. Bu exploit bir japon bayan tarafından yayıldı. Derhal temizliğe başlayın derim.

Hocam bizde akisment diye şüpheleniyoruz uzman yazılımcı arkadaşa gönderdim dosyaları bakıcak artık. Tekrar ekliyorum tema ve eklentilerin hiç biri w..rez değil.

umutalparslan adlı üyeden alıntı

Hocam aynısı benimde başıma geldi. İlk önce GOTMLS.net eklentisi ile tarattım daha sonra Wordfence eklentisi ile tarattım tüm zararlı kodları buldular çözüldü. Sende dene.

Hocam managewp diye bir siteden temizlettim bakalım olmadı sizin dediklerinizi denicem, ama index ler ne olacak bir bilginiz var mı acaba ?

mert47 adlı üyeden alıntı

Pharma Hack denen bir hack türü var. Aşağıdaki linki bir incelersen faydalı olacaktır. Takıldığın yerde pm de atabilirsin.

Pharma Hack Nedir? Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

İnceledim hocam da temizlemek adına pek bişi anlayamadım, yine de teşekkürler.

barisay adlı üyeden alıntı

Exploit nedir hack nedir bilmiyorsunuz eminim böyle kesin ve anlamsızca nasıl konuşuyorsunuz bende onu anlamıyorum :D :D :D

Ne diyelim hocam herkes bişiler düşünüyor yada biliyor dene yanıl bizde yaşıyoruz.

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)
Didimedya
İnceledim hocam da temizlemek adına pek bişi anlayamadım, yine de teşekkürler.

Birden çok şekilde bulaşmış olabilir. Bir eklentide de olabilir tema da da olabilir. Sunucudaki dosyalarını taratabilirsin. Sorun yaratan temayı ya da eklentiyi bulduktan sonra onu kaldırarak ve sunucudaki dosyaları temizlerle değiştirerek, sonrasında Google Webmaster Tools'dan destek alarak eski hale dönebilirsin.

Benim başıma geldiğini Webmaster Tools'dan gelen bildirimler ile anlamıştım. Sitenin google ilişkisine zarar verir. Yeniden inceleme talebi falan gönderiyorsun.

Başarılar.
dincerdirlik

kişi bu mesajı beğendi.

fmoyuncusu.com

inan02 inan02 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** İ**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 64 / 258
  • Ticaret 11, (%100)
@barisay çok biliyorsanız kendinize saklayın. Sağda solda böbürlenerek kibirlenerek konuşmayın. Merak etmeyin sizin hayatınız kadar bu işler ile uğraştık.

wmaraci
wmaraci

umutalparslan umutalparslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 416
  • Beğeniler 35 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Didimedya adlı üyeden alıntı

Hocam managewp diye bir siteden temizlettim bakalım olmadı sizin dediklerinizi denicem, ama index ler ne olacak bir bilginiz var mı acaba ?

Indexler zamanla düzeliyor eski haline dönüyor benim indexler 1-2 gün içerisinde eski haline dönmüştü.
dincerdirlik

kişi bu mesajı beğendi.

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
mert47 Teşekkürler hocam bende tools baktım da 4.700 civarı hata var ve ben bunları nasıl düzelteceğim, örnek: www.siteadi.com/saldmaslda karman çorman indexler hatalar var peki bu konu hakkında ne söyleye bilirsiniz.

umutalparslan Hocam teşekkürler yani webmaster tools da yapa bileceğim bir konu var mı acaba ?
mert47

kişi bu mesajı beğendi.

mert47 mert47 Seversin... Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Akademik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 460
  • Beğeniler 559 / 158
  • Ticaret 2, (%100)
Didimedya ,
hocam öncelikle dediğim gibi sorun yaratan eklentiyi ya da temayı bulun değiştirin. Eğer japonca olmuş içerikler varsa silin. Temizledikten sonra tekrar site haritası gönderin ve inceleme isteyin.

fmoyuncusu.com

umutalparslan umutalparslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 416
  • Beğeniler 35 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Didimedya adlı üyeden alıntı

mert47 Teşekkürler hocam bende tools baktım da 4.700 civarı hata var ve ben bunları nasıl düzelteceğim, örnek: www.siteadi.com/saldmaslda karman çorman indexler hatalar var peki bu konu hakkında ne söyleye bilirsiniz.

umutalparslan Hocam teşekkürler yani webmaster tools da yapa bileceğim bir konu var mı acaba ?

Hocam dediğim eklentilerle tarama yaptıktan sonra webmaster toolstan google gibi getir yapıp bakın silindiğinde site eskisi gibi gözükür çince kalkmış olur. İstersen bana kullanıcı oluştur eklenti yükleme yetkisi verip halledeyim

bluecity bluecity WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web kazanç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 965
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Temanız güncel mi?Güncel olmayan temalarda güvenlik açığı oluyor.

Ctrl+C
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al