Kardeş daha yaşın 16 ben bu işleri bırakırım diyorsun ne zaman başladın da site mite işlerine :) Bu işler içerikle, ziyaretçiyle olur tema adsense almaz içerik adsense alır. Temanın çok karmaşık olmaması ve mobil uyumlu olması yeterli
Benimde şuan yaşım 17, site işlerine 10 yaşımda başladım. 12 yaşından beri, 3 adet gitarımı, launchpad'imi, kullandığım windows tableti, telefonumu, mikrofonumu, masaüstü bilgisayarımı ve daha çok şeyi tamamen kendi kazandığım parayla aldım. 2 haftalık site ve 8 adet 200-300 kelimelik içerikle 2-3 tane adsense aldım. Temanın önemide ziyaretçi sayısı kadar fazla. Eğer reklam yerleşimi çöp olursa tıklanma ve görüntülenme sayısı optimal düzeyde olamayacağı için, ziyaretçinin olmaması durumundaki gibi bir gelire sahip olamayacağı için önemli bir durum.
16 yaşında olan birisine daha teşvik edici, en azından yaşı belirtmeden bir cevap yazabilirdiniz. Tumblr adlı sitenin kurucusuda 16-17 yaşlarındaydı. Milyonlarca dolara sitesini Yahoo'ya sattı ve şuan bu forumdaki insanlardan çok parası var.
Sürekli duyduğumuz ve artık etkisini yitirmiş bi laf olsada "akıl yaşta değil, baştadır" sözü en güzel genellemelerden bir tanesidir.
Her forumda aynı şey, şu yaş ile ilgili ön yargılarını bırakın. Devir teknoloji devri, bu durumda yaşlı olan sizlersiniz..
Bu yazıyı güncel tutman gerekli. Takipteyim :)