-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar hepimiz Türk *******'dan kazık yemişizdir bu bir gerçek ben Türk *******'dan bir ev internet paketi aldım 25 mb 75 gb akn ve tivibu var içinde 2 yıl taahhüt var yaklaşık 14 ay kullandım ben bu paketi 70 tl gelmesi gerekirken 90 tl gelmeye başladı arıyorum durumu bildirimiyorum işe yaramıyor en sonda kapatıcam dedim interneti gittim bana 500 tl taahhüt bozma cezası çıkardılar neyse Türknete geçerim 120 tl onlar öder gerisini ben öderim her ay 100 tl vermekten iyidir dedim kapattım interneti aradan 2 gün geçti Türk ******* beni aradı ve ikna etmeye çalışıyor bende ağırdan alıyorum tabi şunu verelim bunu verelim iptal etmeyin hesabı neyse 35 mb hız 100 gb akn ile anlaştık 66 tl tamammıdır dedim ok dedi Yen'i taahhüt onaylıyormusunuz dedi onaylıyorum dedim ve aradan bir gün daha geçti dededimki kendi kendime eğer Yen'i taahhüt yaptıysam eskisi düşmüştür 4 gün aradım Türk *******'u dedim ben bu gün interneti kapatırsam ne kadar ceza öderim dedim kadın ne dese iyi 120 tl dedi hemen katın dedim ve gittim 120 tl ödedim aradım Türkneti faturayı onlar postladım onlar ödeyecek eğer sizinde Türk *******'da taahhüt varsa böyle bozabilirsiniz
7 kişi bu mesajı beğendi.