Herkes aynı şeyleri yazmış :D Durun ben bi farklılık yapayım.

Forest: Pomodoro tekniğini etkili kullanmak için bir uygulama. Verimli çalışmaya sevk ettiği gibi kazandığınız puanlarla gerçek birer ağaç bağışında bulunmanıza da yardımcı oluyor.

Defter: Yıllık ₺18 ile tam sürümünü kullandığım Defter, harcamalarınızı ve bütçe kontrollerinizi yapabileceğiniz harika bir uygulama. Ayrı ayrı hesaplar tutup farklı bütçeler için işlem yapabiliyor, kişisel finansınızı takip edebiliyorsunuz. Raporları paylaşma ve Excel olarak dışarı alma özellikleri sayesinde bir defter fiyatına tüm yıllık hesaplamalarımı kolayca yapabiliyorum.

HGS: HGS'nin yeni mobil uygulaması araç sahipleri için büyük nimet. Yeni uygulamadan "bakiyem x liranın altına düşünce beni uyar" gibi atamalar yapıp sürpriz HGS cezalarını rafa kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda HGS bakiye yüklemeleri ve bakiye hareketleri de sorgulanabiliyor.

Paredown: Tüm cihazınızdaki fotoğraf arşivinizi sağa ve sola atma yöntemiyle temizleyebilir, bir bir silmeye üşendiğiniz yüzlerce fotoğrafı zahmetsizce silebilirsiniz.

Sync.ME: Eğer telefonunuzda rehberdeki kişiler ad soyad olarak kayıtlıysa ve Facebook kullanıyorsanız, otomatik olarak isme göre kişilerin fotoğrafını rehbere atayabilir, sizi aradığında numara sahibinin Facebook fotoğrafının çıkmasını sağlayabilirsiniz.