Muhammedchan adlı üyeden alıntı

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Sosyal medya konusunda haklısınız öncelikle bu alanda bir ağ kurmakla başlayabilirim. Özellikle sosyal medyada aktif türk takipçisi olan sayfalar oluşturmak için önerileriniz nedir? Hazır sayfalar alıp birleştirmek yada hazır yüksek ziyaretçili sayfa satın almak mı? Organik şekilde ziyaretçi artırmak için neler yapmak gerekiyor? Dediğiniz dönemsel haberler konusunu not aldım.



Hep merak etmişimdir dediğiniz gibi bir süre çöp haber olanların dahi uzun yıllar sitede var olması sunucuya yük bindirmiyor mu? Kalıcı yayından kastınız blog yada diğer konulardan siteler açmak mı? Halihazırda bir blog sitesine sahibim bir iki ay sonra gerçek hayattaki düzenim oturacağı için yoğun ve düzenli bir makale girişine başlayacağım. Bu bağlamda haber sitesine de günde 20 tane haber girmekle bir site sahibi olmak istiyorum. Amaç zevk almak ancak verilen emeklerinde belirli bir konuma geldiğin görmek güzel oluyor. Sizce genel haber sitesi yerine belirli bir sektör üzerine haber sitesi açsam yine de yorumunuzdaki düşünceleriniz bu site için de geçerli olur mu? Bu arada yorumunuz için teşekkürler.



Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yorumunuzu akıcı bir şekilde okurken başta bir haber sitesi açma fikrimin yorumunuzun sonuna geldiğinde reklam şirketi açmaya geldiğini farkettim neyseki uzun sürmedi :)

Sosyal medya ve düzenli olarak yazı girişi konusunda söylediklerinizi not aldım. Siteden çıkarken verilen uyarıya kadar genel bir taslak oluşturmaya çalıştığım için söylediklerinin hemen hepsini not aldım diyebilirim.

Stüdyo kurma ve haberciliği meslek olarak yapanların alanına girme gibi bir niyetim yok ancak 3-5 yıl sonrasında alanında uzman olan kişilerden yazılar alma gibi bir niyetim bulunuyor.

Son olarak siz olsanız genel haber sitesi mi yoksa belirli bir sektörde haber sitesi mi açmamı tavsiye edersiniz?


Haber sitesi aldi altinda herseyi yapabilirsiniz bir topluluk için dahi yazabilirsiniz htmagazin mesela bu alanda ordek sizde habersitesi adi altinda kadinlar için bir yazi yeri yapalirsiniz. Ben tek editörle günlük 5 en fazla oda 1000 girise girdim suan tlf numaranizi gonderin bazi bilgileri size yazili degilde sözlü olarak ilete bilirim bazk bilgileri proje olduğu için buradan yazamıyorum hocam. Sizde geliştirip fikir elde edersiniz.