haber58 adlı üyeden alıntı

Uzun soluklu bir iş bu. Geri dönüşümü de yıllar alır ... Bu şartlar ışığında siz de varsanız ona sözüm olmaz. Hemen kazanmak isteyenler başka bir uğraş bulsunlar. Siteyi tanıtmanın en iyi yolu yine internet mecraıdır. Google reklamları verebilirsiniz. MARKALAŞMA adına bir kazanımı olacaktır bunun ... Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım ...

Yorumunuz için teşekkürler. Kazanmak değil uzun bir süre içerisinde marka olmak daha çok ilgimi çekiyor tabi ilerleyen zamanlarda azda olsa maddi dönüşü için reklam yayınlama yapılabilir.

Graybilisim adlı üyeden alıntı

Haber sitesi aldi altinda herseyi yapabilirsiniz bir topluluk için dahi yazabilirsiniz htmagazin mesela bu alanda ordek sizde habersitesi adi altinda kadinlar için bir yazi yeri yapalirsiniz. Ben tek editörle günlük 5 en fazla oda 1000 girise girdim suan tlf numaranizi gonderin bazi bilgileri size yazili degilde sözlü olarak ilete bilirim bazk bilgileri proje olduğu için buradan yazamıyorum hocam. Sizde geliştirip fikir elde edersiniz.


Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Kadınlar üzerine bir blogum olduğu için genel haber sitesi olmasi benim için daha iyi olacak. Aslında bir projem yok sadece siz bilenlerden tecrübelerinizi dinlemek istedim. Belki bir yada iki yıl içerisinde böyle bir projem olabilir. Şuanda yurtdışında olduğum için telefon numarası veremiyorum ancak proje yapmaya karar verdiğimde ve Türkiye'ye döndüğümde mutlaka sizinle iletişime geçeceğim belki aynı şehirde olursak bir çay içer tavsiyelerinizi alabilirim.
Yorumlarınız için teşekkürler.