Karbonhidrat degil. proteın agırlıklı beslenmeyi tercih etmelisin. Hafta da bir karbonhıdrat alabılırsın ama diger günler full protein. Her gun 2 adet 320 gram ton balıgı ye mesela, 75 gram protein var içinde..bir yandan kilo verırken aldıgın proteınler kaslarının sıkılaşmasını saglayarak kas sarkmalarının önüne geçer. Proteınler vücudun yapı tasıdır ve kilo basına gunluk 1.2 gram proteın alınmalıdır.

Proteini yanlızca balık tan alıcaksın, kalkıpta proteın ihtiyacın için kırmızı et yada tavuk tüketme sakın. o tür et ürünlerinde protein den çok karbonhidrat bulunur.

Beyaz pirinç ten uzak durucaksın, pirinç te bulunan bir madde kilo alımını yukseltmekte, esmer pirinç tüketebilirsin sorun yok..

Her sabah kahvaltı sonrası ise bir tablet vitamin ve multi vitamin etkili aynı zamnda ginsang formullu pharmaton alıcaksın, spor ve protein agırlıklı beslendigin için diger besinlerden alamadıgın vitamin ve mineralleri alarak gün içi vücut direncini maksimun seviyeye çıkarmalısın..

Öyle bolca su iç yada hareket et gibi eskiden kalmış klişe yöntemlerden vazgeç. ( bol su tüketimi mide yi şişirdigi gibi besin tüketimini zorlaştırır, elden ayaktan düşersin) Düzenli spor ve full proteın agırlıklı beslenme en kralıdır. Anatomi bilgisi olan bu saydıklarıma tam puan verir.

Bolsanslar