İyi geceler.

Makale satış sitesi yerine makale takası sitesi açmak isteyen arkadaşlar yok mu? Programlama ile ilgili fazla bilgim olmadığı için böyle bir işe girişemiyorum.
Önerim şu Makaletakas ve makaletakasi kelimeleri ile herhangi bir alan adı alınmış durumda değil. Site işinden anlayan ve bu işe girme potansiyeli olan arkadaşlar , üyelik sistemi ile kendi yazılarımızı girebileceğimiz ve bu yazılar karşılığında kredi kazanıp yine aynı sistemde kredilerimiz ile makale satın alabileceğimiz bir site oluşturabilirler düşüncesindeyim. Ben bildiğim bir konu da makale yazabilirim başkası kendi alanında yazabilir ve bunun sonucunda kendimize lazım olan ama o kategori hakkında yazamadığımız makaleler ile takas edebiliriz.

Örnek verecek olursak; diyelim ki ben 500+ kelimelik bir yazı girdim siteye, siz bunun karşılığında 4 kredi verebilir ve bu 4 kredi ile benim 0 ile 400 kelime aralığındaki makaleleri alabileceğim bir sitem oluşturabilirsiniz.Burada sizin karınız en az %20 olmuş olur. Tabi bu kar oranını siz daha yükseğe taşıyabilirsiniz.
Bu bir öneri tabi. Fikirlerinizi bekliyorum.