-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Amatör
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi geceler.
Makale satış sitesi yerine makale takası sitesi açmak isteyen arkadaşlar yok mu? Programlama ile ilgili fazla bilgim olmadığı için böyle bir işe girişemiyorum.
Önerim şu Makaletakas ve makaletakasi kelimeleri ile herhangi bir alan adı alınmış durumda değil. Site işinden anlayan ve bu işe girme potansiyeli olan arkadaşlar , üyelik sistemi ile kendi yazılarımızı girebileceğimiz ve bu yazılar karşılığında kredi kazanıp yine aynı sistemde kredilerimiz ile makale satın alabileceğimiz bir site oluşturabilirler düşüncesindeyim. Ben bildiğim bir konu da makale yazabilirim başkası kendi alanında yazabilir ve bunun sonucunda kendimize lazım olan ama o kategori hakkında yazamadığımız makaleler ile takas edebiliriz.
Örnek verecek olursak; diyelim ki ben 500+ kelimelik bir yazı girdim siteye, siz bunun karşılığında 4 kredi verebilir ve bu 4 kredi ile benim 0 ile 400 kelime aralığındaki makaleleri alabileceğim bir sitem oluşturabilirsiniz.Burada sizin karınız en az %20 olmuş olur. Tabi bu kar oranını siz daha yükseğe taşıyabilirsiniz.
Bu bir öneri tabi. Fikirlerinizi bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Akademik
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mantıklı bir proje, yalnız bir makaleyi bir kişiden fazlası kullanmamalı. Bu projeye destek çıkacak arkadaşlar olabilir. Ben bile dahil olabilirim.
fmoyuncusu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel düşünmüşsün dostum yukardaki arkadaş gibi bende Hosting olarak destek sağlayabilirim sana. Projeyle ilgilenen olursa bana ulaşırsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Makalele.com'a baktım aklıma gelen alınmış. Futbolcu ismi gibi ama güzel geldi birden. net. org. boş :)
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazbiryere.com diyecem ama ben aldım onu :)
iyikalp.com | editör
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-