-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
şuan açık giriyorum rahatlıkla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
aynen girilmiyor.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
@intifada1453 dns vs değiştirmeden vodafone mobil hattım ile giriş sağlıyorum.
Bu arada kesin telif söz konusu olmuştur o yüzden erişime kapatılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
2017/63946 sayılı karara itiraz ederek sitenizin içeriğini açtırabilirsiniz.
Detaylar iftardan sonra 🟢
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olabilir, 301 yönlendirmesi ile çözebilirsiniz. Google konusunda durumunuz ne olur bilmiyorum fakat.
Yer sağlayıcınız yurt dışında ise uyarı vermeden sitenizi kapatabileceklerine dair bir yazı okudum az önce. Yer sağlayıcınız yurt dışında ise ve sitenizde uygunsuz bir içerik bulunuyorsa uyarmadan TİB direk engelleyebiliyormuş. Yer sağlayıcınız yurt dışında mı hocam? Ayrıca yayınladığınız diziler içerisinde Türkiye'de yayınlanma hakkı satın alınan dizi var ise (örneğin game of thrones isimli dizinin yayın haklarını Türk bir şirket almıştı bir ara, tüm türk dizi siteleri erişime engellenmişti ve game of thrones kaldırılana kadar açılmamıştı engel.) bu Türkiye'de yayın hakkı bulunan diziyi kaldırırsanız erişime açılabilir. Sitenizin domain kaydını ve hosting kaydını yaptığınız e postaları kontrol eder misiniz, bir bilgilendirme gelmiştir yanılmıyorsam. Yada yer sağlayıcınıza durumu sorabilirsiniz bilgilendirme onada yapılmış olabilir. Olmadı, TİB'e bir mail atıp sebebi öğrenebilirsiniz sanırım. Size sebep söylendiği zaman erişim engeli sebebi olan içerikleri kaldırıp tekrar başvurmanız dahilinde açılacaktır sanırsam.
Hiç başıma gelmediğinden bilmiyorum ama olayı avukat aracılığı ile savcılığa başvurarak ta çözme ihtimaliniz var, bir araştırın, TİB'e dediğim gibi mail atın
1 kişi bu mesajı beğendi.