Yorumum; Öncelikle saldırıyı yapanları asla desteklemiyorum, sonucu hiç bir şeyi değiştirmeyecek olan eylemlerin sadece 'gereksiz' diye nitelendirebilirim. Sırf gündem değiştirmek için bu şekilde hareket etmek ne onlara nede bir başkasına yarar sağlamaz.

BDP'nin sitesine yapılan saldırı için 'politik' şeklinde kısa bir başlık atan bu kişiler gerek partililere gerek destekçilerine gerek dış bağlantılarına ne söylemeye çalıştılar; hiç bir şey.

Microsoft'un sitesi için 'eğlence' demişler, bu sadece gereksizliktir. Fazıl Say'ın sitesine saldırmakla ne bu adamı durdurabilirler nede hayranlarını engelleyebilirler...

Sonuç ne; koca bir hiç.

Sevgili arkadaşlar, bunlar sadece ünlü olabilmek adına yapılan eylemlerdir. Siz gidip bu adamlara 'helal olsun' derseniz yarın sana farklı biçimde 'eyvallah' der. Bunlar çağımızın vazgeçilmezi olan interneti çirkinleştiriyor.

Kara sayfalardan bıkkınlık geldi, ona hack buna hack.

Soruyorum ey 'helal olsun' diyen arkadaşlar; Bir aralar Play Station'un sitesi hack yemiş ve bir çok hesap (+kredi kartı bilgileri) ele geçirilmişti. Bu haber sonrası adama 'helal olsun' diyen kaç kişi var aranızda? Peki bu adama ne oldu sonra; Facebook tarafından işe alındı, sonra sıkıldım diyerek işten ayrıldı ve illegal işlere geri döndü...

Şimdi siz bu adama da helal olsun derseniz Aziz Nesin'i anacam...
Hadi iyi akşamlar....