Eklentinin özelikleri:
1. Otomatik Linkleme Yapar
2. Sizin belirletiğini Kelimeleride Linkleme Yapar (Automatic SEO Links) eklentisi gibi
3. İstediğini Kadar Konu içerisinden linkleme yapabilirsiniz ( tabi buda zararlıdır)
4. Benzer yazılar eklentisi eklenti içerisinde Mevcut'tur ister kullanabilir istersenizde pasif hale getirebilirsiniz.
Öncelikle Eklentimizi Burdan İNDİR'ten sonra Eklentiyi wp-content/plugins/ Yüklüyoruzsunuz, ve admin panelinden etkinleştirdikten sonra ayalarlar kısmına geçebilirsiniz.
Eklenti Ayalar:
Number of auto links per keyword: (otomatik link sayısı: 1 olarak ayarlayın)
Number of related posts to be compared: (Mesaj sayısınıda 50 olarak ayarlamanız daha uygun olur ben 100 kullanıyorum isteğinize bağlı ister 50 - 75 -100 da yapabilirsiniz linklemeler çok olur, Number of related posts to be compared: amaçı konun içerisinde kaç tane daha önceden gönderilmiş konuları linklemek.
Resimdeki gibi ayarları yapabilirsiniz
Format of the link title: Kral Pop Yazan yere İstediğinizi yaza bilirisniz sitenin Keywords' yazarsanız daha yararlı olur
Manual convert keywords into link: (Manuel olarak link ekleyebilirsiniz konu içerisinde geçen kelimi linkleme yapar
Benzer Yazılar:
Enabled related posts. ( İster gizleyebilir, ister aktif hale getirebilirsiniz)
Number of related posts: (Görünecek konu sayısı )
Related posts title: ( Benzer Yazılar) yazabilirsiniz
Diğer Kısımlarda olduğu gibi yada kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Anlatım : ApranaX (Ahmet Saraç)
Nasıl Göründüğüne Bakmak İçin:Demo
Kaynak : Kaynak