brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba arkadaşlar, 25 yaşında bir dostum var. Bir kaza sonucu omurilik felçi oluyor. Kollar bacaklar malesef tutmuyor.
Hitabeti çok iyi, konuştuğu zaman gerçekten insanı dinlettiren ve hayata dair çok tecrübe sahibi bir insan.
Yapabileceği başka bir iş yok malesef. Hem pskolojik anlamda hemde maddi anlamda böyle bir işin içine atıp ona destek olmayı düşünüyorum.
Fakat tam olarak içerik kategorisi bulamadık. Her dalda videolar izleyen arkadaşların, arkadaşımın durumunu düşünerek yardımcı olabilecegi bir fikir varsa burdan yazmasını bekliyorum.
Teşekkürler
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ekranın karşısında sadece konuşan bir sürü youtuber var. Mesele bu arkadaşının anlatabilecek neyi var ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam sesli hikayeler anlatabilir, çocuklar için hikayeler, fıkralar vs. Ekranı da anlattığı hikayeye özgü görsellerle süslersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Genç Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hocam açtığınızda bana bilgi verirseniz elimden gelenin fazlasını yaparım kanalın yayılması için.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Allah yardımcısı olsun. Şöyle birşey yapabilir. Editörlük yapabilir. Muhabirlerin kullandığı bir yazılım var. Çok cüzi bir miktar. Konuşmayı texte döküyor. Akşama kadar en az 30 makale rahat rahat yazar. Buradaki arkadaşların yazılarını yazabilir mesela.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah acil şifalar nasp etsin, sizdende Allah razı olsun çok iyi düşünmüşsünüz. Konu olarak en iyi bildiği işi yapsın. Altyapıda da yardımcı olabilirseniz bir kamera vs. destek atarsanız çok iyi olur. Kendi adıma konuşuyorum, yazılım geliştiricisiyim. Bu konuda da ben destek atarım.
Web Project Master | {Good Code}