2010 yılında bir kaç hukukçunun bir araya gelerek, keşke google gibi bir yargı kararı arama motoru olsa! diye düşünmesiyle ortaya çıkan bir internet sitesiyiz. Amacımız yargı kararlarına herkesin serbestçe ulaşabilmesi ve aradığı konu veya kavramları kolaylıkla bulabilmesidir. Hedef kitlemiz daha çok avukat, hakim, savcı, hukuk öğrencileri ve akademisyenler ve genel olarak davasında emsal kararlara ihtiyaç duyan herkestir.

Sitemizde mevcut 250.000 den fazla yargı kararı ile bu alanda ön sıralardayız. Sitemizin diğer hukuk sitelerinden ve hukuk forumlarından farklarından ilki, kolay ve yormadan yargı kararı aranabilmesini sağlayan Google destekli arama motorumuzdur.

Ayrıca sitemizde Ceza Hesaplama Programı, İnfaz ve Yatar Hesaplama Programı, Yargılama Gideri Hesaplama Programı, Avukatlık Ücreti Hesaplama Programı, Ceza ve Hukuk Davalarında Temyiz Dilekçesi Hazırlama Programı gibi servislerle hukukçuların ve hukuk arayan vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırıyoruz.

Sitemizi sadece hukukçulara değil; hukukun lazım olduğu herkese duyurmak ve siz değerli wmaraci üyelerinden sitemizle ilgili profesyonel yorumlar almak için buradayız.

Saygı ve sevgiyle... Hoşçakalın...

https://kararara.com