tatilmekan adlı üyeden alıntı

yok sitelere girmemişler nic.tr ye girmiş o olmamaış boyle olmuş filan. sonuca bakalım. microsoft.com.tr yazınca giridinizmi giremediniz. olay bitmiştir. madem basit bişe niye başkası yapmadı.


Bu tür oyunlarla kaç kişinin zamanı var uğraşacak ! Yukarıda arkadaşımız da ne güzel özetlemiş " pofpoflamayın bunları " Zamanında versended.de diye bir site vardı free sms gönderme sitesi. Hacked by I{oI3I2a adı ile bir zamanlar bende hacklemiştim sırf Türkiye yok diye tüm ülkeleri silip Türkiye ve yeni açılan Aria operatörü dahi koymuştum. Elime ne geçti ! hiç bir şey kaybedilen bir zaman. Adamlar 2 saat içinde sistemi düzeltti. Bak hack dersen hack o dur dosya değiştirme silme hack bu dur. Böyle programla vs yapılan bir takım oyunlara kanmayın ve desteklemeyin. Bana sorsanız yıllar önce yapmış olduğum bu hareket çok yanlıştı ve kesinlikle onaylamıyorum. Beni ne yüceltti nede bana bir şey kazandırdı ve son çalışmam dı.

Ek Olarak: Şunu da eklemek istiyorum WM Aracı olarak amacına hizmet veren bir platformda destekleyici mesajların yazılmasını çok manidar buluyorum. Bence konu kilitlenmeli zira burası hack işlerin tartışılacak ve desteklenecek bir platform değil yoksa hiç biriniz web master olmazdınız.