Quadrini adlı üyeden alıntı

Bu tür oyunlarla kaç kişinin zamanı var uğraşacak ! Yukarıda arkadaşımız da ne güzel özetlemiş " pofpoflamayın bunları " Zamanında versended.de diye bir site vardı free sms gönderme sitesi. Hacked by I{oI3I2a adı ile bir zamanlar bende hacklemiştim sırf Türkiye yok diye tüm ülkeleri silip Türkiye ve yeni açılan Aria operatörü dahi koymuştum. Elime ne geçti ! hiç bir şey kaybedilen bir zaman. Adamlar 2 saat içinde sistemi düzeltti. Bak hack dersen hack o dur dosya değiştirme silme hack bu dur. Böyle programla vs yapılan bir takım oyunlara kanmayın ve desteklemeyin. Bana sorsanız yıllar önce yapmış olduğum bu hareket çok yanlıştı ve kesinlikle onaylamıyorum. Beni ne yüceltti nede bana bir şey kazandırdı ve son çalışmam dı.

Ek Olarak: Şunu da eklemek istiyorum WM Aracı olarak amacına hizmet veren bir platformda destekleyici mesajların yazılmasını çok manidar buluyorum. Bence konu kilitlenmeli zira burası hack işlerin tartışılacak ve desteklenecek bir platform değil yoksa hiç biriniz web master olmazdınız.



Hocam burda önemli olan iyi yada kötü değil. herkes bu insanlara bir şeyler yapamaz gözüyle bakıyordu ve adamlarda yaptılar. ister hack deyin ister demeyin. sonuç olarak ortada bir başarı var. fakat bu onlar açısandan bir başarı ama sizler veya başkları açısından olmaya bilir. bende 1996 yıllarında uğraşıyordum ama artık uğraşmıyorum benim için boş ve zman kaybı. fakat son zamanlarda bizim gündemimizi gazeteler olsun basın olsun yabancı hacker gruplarını şişirdilerde şişirdiler. sanki en iyisi onlarmış gibi. bu arkdaşlar onlara cevap vermişler vede başarılı olmuşlar. sonuçta milyonlarca insan bu sitelere giremediler.

ayrıca - olmasaydı + olmazdı, gece olmasaydı gündüz olmazı. hackerlar olmasa güvenlik diye bişe olmazdı doğanın kanunu bu. teknolojide bu sayde gelişiyor.