ozzy5a adlı üyeden alıntı

Adamlar sanal gasp yapmış, türkiyenin en büyük sitelerini YÖNLENDİRMİŞ. Hek mek birşeyler yapmışlar işte. Sonuçta bir suç işlemişler ve "bazıları" bu durumu övüyor,destekliyor, alkışlıyor.
Ya, bu forumda neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak yaşta insanlar yok, yada var ama bazı korkulardan, saçma övüntülerden dolayı destekleme yoluna gidiyorlar.
Arkadaşlar yapmayın, etmeyin, bu bir sanal anarşizimdir, suçtur. Yani KÖTÜDÜR!.
Bunun adı ne ders vermektir, ne protesto etmektir.
Elektirik zammını protesto etmek için gidip şehir şebekesini sabote etmek mi gerekiyor? İnsanların elektiriklerini mi kesmek gerekiyor. Şimdi siz internette gezikirken protesto olsun diye ben pat diye elektriğini kessem ne hissedersiniz? Ne farkı bu durumun?

Bu ne övünülecek bir şey, ne gurur duyulacak bir şey. Birileri gidip Google'ı, Facebook'u, MSN'ı hacklese, çökertse, sizinle birilikte binlerce insanın hesaplarını silse SİZ NEREDEN EKMEK YİYECEKSİNİZ! Bu sektörden ekmek yiyen bir sürü arkadaş var memlekette, bu forumda.

Benim sözüm genele, ne bu gruba, ne bu olaya. Geçenlerde de saldırı olmuşmuş, ******* fişleri çekmişmiş. Çok mu iyi olmuş 2 saat internetin kesilmesi?

Lütfen duyarlılığınızı koruyun.
Özellikle genç arkadaşlar; bilgilerinizi, becerilerinizi, zekanızı ve heyecanınızı lütfen yıkıcı değil yapıcı şeyler için harcayın. Göreceksiniz ki ileride pis bir bilgisayar masasında yalnız oturmak yerine, çok güzel ofislerde kahvenizi yudumluyor en kral bilgisayarların ekranına bakıyor olacaksınız.

Kıssadan hisse.



Uzun uzadıya birşeyler yazmışsın. Bu anlattıklarını anlayacak, daha doğrusu anlamak isteyecek ergenlerimiz olduğunu düşünmüyorum. Hack = Ego. Bahsettiğin arkadaşların, bahsettiğimiz konuyu anlaması & idrak etmesi oldukça zor bir durum. Hakkımızda hayırlısı.