Kendi forumumda yaptığım açıklamadan kesitleri sizlerle paylaşıyorum.

Peki kimler yaptı ?

Cyber-warrior isimli devlet e yakın hacker grubunun içindeki moderasyon ekibinden olan ve AKINCILAR grubunun lideri olan bir kişinin liderliğinde takır takır domain dns hijacking yolu ile yukarıda saydığımız bütün domain lere index atıyorlar. Daha sonra da cyber-warrior bir açıklama yapıp "biz hiç bir zaman com.tr li sitelere saldırı yapmadık ve tasvipte etmiyoruz bu yüzden de saldırıyı yapan arkadaşı ekibimizden çıkardık " gibi bir açıklama yaptılar kendileride. Tabii bu pek bana inandırıcı gelmedi.

Neden inandırıcı gelmedi ?

F0RTYS3V3N ekipten çıkartılmasına rağmen kendisinden hala bir açıklama gelmedi Cyber-Warrior a karşı. Neden acaba ? Cevabı sizin yorumlarınıza bırakıyorum.

Neden yaptılar ?

Cevabı aslında çok basit arkadaşlar.

Redhack ve Anonymous gibi hacking grupları devlet kurumlarına çok ağır saldırılar yapmış hatta devletimizle alay etme aşamasına kadar gelmişlerdi.

Hatırladınız mı ?

Tamam o zaman. Şimdi çözdünüz işi.

bizim -ekstra güçler- nic.tr , odtü , icann deki aracı kişiler aracılığı ile artık bilmiyorum hangisi ise ama ben nic.tr ye daha sıcak bakıyorum bu konuda. Hadi gelin biz nic.tr diyelim. Neyse bizim -ekstra güçler- nic.tr de olan bu google.com.tr felan işte yukarıda saydığımız isimleri bir güzel F0RTYS3V3N ın verdiği free host lara yönlendiriyor. Sonrasında ise bildiğiniz üzere malum index atmalar başlıyor.

Yani diyorlar ki : " Ulan Redhack ve Anonymous oglüm aklınızı başınıza alın bakın gördünüz biz direk domain leri hackleriz, Türk ün gücü budur. Dikkat edin !!!" diyor bizimkiler.

Yani bir nevi güç gösterisine dönüştü bu iş anlıyacağınız.

İleride ne olur, Redhack ve Anonymous bu olayı anlayabilecekler mi ? Bunu zaman gösterir.


konuya birde burdan bakın bence.