-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotografci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba google reklam verdim belirli anahtar kelimeler ile reklamim yayinlandi hatta belirli kelimelerde siteme tiklama almis ve ucreti yazilmis ama ben googlede ayarladigim anahtar kelime ile aradigimda googlede cikmiyor verdigim reklami google da nasil goruntuleyebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google reklamlari kullanici ve cookielere gore listeliyor o yuzden cikmaya bilir
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
Pluto
Google Partner Ajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anahtar kelimelerin yanında yer alan durum baloncukları ile reklamlarınızın yayında olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca araçlar menüsü altında Reklam ön izleme ve teşhisi aracından da yararlanabilirsiniz.
samit12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
banada yardımcı olun ya bitane website açtım oyundaki ref linkime 301 le yönlendirdim googleye reklam verdim ama böle yazıyor reklam onaylandı yayınlanmadı Düşük Reklam Sıralaması nedeniyle anahtar kelimeniz şu anda reklamları Google'da gösterilmesi için tetiklemiyor. Reklamlar teklifinize ve Kalite Puanınıza göre sıralanır.