WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhabalar.
Elimde
www.webmakale.com alan adı var. Bu alan adım için yandex kurumsal mail hizmetini aktifleştirdim.
Yazarlar için oldukça güzel bir domain olduğunu düşünüyorum. Çok uygun bir fiyata makale yazarlarına özel mail hizmeti sağlasam acaba alan olur mu?
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin 30 TL'ye aldığın, bugün satmaya kalksan 30 TL bile etmeyecek olan domainin ile yandex altyapısını kullanarak vereceğin mail hizmeti için kaç liralık bir ücret hayal ettin çok merak ettim doğrusu?
1 kişi bu mesajı beğendi.
WebMakale
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
BirkanUlusoy bunun hayal ile ne alakası var. Kendim için aldım sırf mailini kullanmak için. Fazladan duracağına isteyene mail hizmetini sağlarım. Benim hayallerimle uğraşacağınıza gidin kendi gerçeğinizle uğraşın o şekilde merakınızı giderin.
WebMakale
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Onları yazan benim. Benim vereceğim fiyat sizin merakınızı gidermez. Kaldı ki bu sizi niye o kadar alakadar ediyor.
Beni öfkelendiren üslubunuz. Lütfen konumu gereksiz muhabbetinizle kirletmeyiniz aksi durumda yönetime bildiririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle bir konuşuyorsun ki sanki sen evinde otururken ben gelmişim ve durduk yere domainin aslında sandığın gibi muhteşem bir domain olmadığını, para etmeyeceğini söylemişim :D Kardeşim konuyu açıp, domaininle ilgili fikir soran sensin.
Neyse fikrimi değiştiriyorum. Müthiş ötesi bir domainin var. Bence aylık en az XXXX EURO üzerinden mail hizmeti satmaya başlamalısın. Çok kısa zamanda bir EURO milyoneri olacağına eminim. Başarılar.