Gece çalıştığım için gündüz saatlerinde uyuyorum. Gece kendi işim de çalışırken bir de bilgisayar üzerinden siparişler alıp gece boyunca onları da yapıyorum. Gündüz de işten çıkınca uyuyup akşam tekrar işe geliyorum. Sistem aynı ilerliyor.

Cumartesi akşamı 7 de işe geldim pazar sabahı 8 de işten çıktım. Eve gidip duş alıp yatağa geçmem 10/10:30 u buldu. 12:00 da abimin arayıp seni almaya geliyoruz büyük ziyaretine gidelim bir daha firsatimiz olmaz demesiyle dün sabah öğlen 12:00 de uyanmamak bir oldu. Bu saat oldu hala uyanigim. Cumartesi gecesinden beri 1:30 max. 2 saat uyku ile duruyorum ve uyumak için sabah 8 e kadar uyanık kalmam gerekiyor mesaimi tamamlamak için.

Bunu neden yazdın derseniz yaşım genç olmasına rağmen geleneklerimizi elimden geldiğince yaşamaya ve yaşatmaya çalışırım. Uykusuz kalabilirim çok yipranabilirim ama elbet yatağa girip uyuyabilirim. Fakat bir aile büyüğüne ziyarete gitmek yüzlerini güldürmek bunlar insanlarin her zaman eline geçecek olan fırsatlar değil. Bir bayram gördüğün insanı diğer bayram göremeyebilirsin. Ölüm anı birşeydir sonrasın da hep pişmanlıklar yaşatır insana. Keşke denemek için her zaman geleneklerime bağlı kalmaya çalışırım.

Biraz uzun bir yazı oldu özür dilerim herkese hayırlı bayramlar. Tüm kardeşlerimin abilerimin bayramını kutlar aileleriyle nice sağlıklı mutlu bayramlari görmesini dilerim...