76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Arkadaşlar; semalt.com'a kayıt oldum. Türkçe destekleri de var. Uygun seo paketlerinden birini satın aldım. Temsilci ile daha görüşmedim ancak çok kapsamlı bir site. Yaklaşık 300 anahtar kelimem var. Bu kelimeler ile alakalı detaylı bilgiler veriyor. Ve daha bir çok ayrıntı var. Şuan paket satın alır almaz sektörümle uyumlu 14 backlink oluşturuldu.
"Geri linkler, anchorlar, yönlendirilen üst, yönlendirilen, yönlendirilen etki" gibi bir çok şey mevcut. Zaten bazılarını anlamıyorum. Neyse şimdi 300 anahtar kelime de ki sıralamayı gösteriyor. Paketi satın aldıktan sonra yeni bir yer oluştu. Paketten önce / paketten sonra gibi karşılaştırma yapacaklarmış. Adamlar çok iddialı bakalım ne olacak. Benden başka bu siteyi kullanan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Aylık paketi alan arkadaşım vardı hiç bir işe yaramadı :)
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
işe yaramadı değil. Bir şey yapmazsa yaramaz tabi, adamlar sana ne yapacağını söylemiyorlar kelimeleri veriyorlar, sen yapiyorsun herşeyi onlardan beklemeyin.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
faydası çoktur. Millet programla alışmış tek tıkla birşey yapmaya. adamlar sana öneri sunuyor sen yapıyorsun yaptığındada, yararını görüyorsun ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
800 900 dolar vereceğim seo hizmeti alacağım üstüne hiç bir gelişme görmeyeceğim. Neden diye sorduğumda da herşeyi bizden beklemeyin diyecek doğru mu komikmiş :D :D