Hocam bu sorunuza yanıt vermem için sizin hakkında bilgi sahibi olmam lazım hangi alanda ne kadar süre ile içerik üretebilirsiniz bilmem gerekli.

Özetle google da "Anahtar Kelime" aradığınızda en üstte reklam çıkıyorsa. Google adwords keyword planner ve kwfinder verileri ile aranma hacmi ile tık başı gelir yüksek olan, rekabetin düşük olduğu alanlarda site açabilirsiniz.

Severek içerik üretebileceğiniz alanda bir site olsun sıkılıp yarıda bırakmayın. Bu iş sabır gerektiriyor 2010'larda kaldı siteyi açtığım gün para kazanmaya başladığım günler. Sıfırdan site kuruyorsanız sabır lazım.

Çok fazla detay var hocam ama işin sırrı zaman ayırmak ve sabır. Bunlar ilk basamak diğer basamaklar gün geçtikçe araştırarak öğreniyorsunuz zaten. Forumda vakit geçirmek ve okumak farkında olmadan size birşeyler katıyor (tabi %90 geyik ve boş bilgi var. Kalan %10'u gizli bilgi kimse söylemez işin temeli olacak %1'den az kısmını ben yukarıya yazdım. Yapbozun parçaları gibi öğrendiğiniz bilgiler birleşiyor bir yerden sonra hocam).