Bilgisayarımın HDD değişti belki dedim bi faydası olur, sıfırdan hesap açtım mailine kadar. Üye oldum bilgileri düzenledim fotoğraf attım hiç bir işlem yapmadım büyük bir kaç sayfayı takip ettim biraz vakit geçirip çıkış yaptım hesaptan. Ertesi gün giriş yapıp bir kaç tane grup takip etmeye başladım biraz vakit geçirip tekrar çıkış yaptım. 3. gün giriş yapıp takip ettiğim 1 grupta fotoğraf paylaştım vakit geçirip 1 saat sonra çıkış yaptım. 4. gün yeniden başka bir grup da paylaşım yaptım ve vakit geçirmeye devam ettim. 30 dakika sonra daha hesabım açıkken hesabınız kapatıldı uyarısı ile karşılaştım ve bu yeni maceram da 4.günün de son buldu. (Bu süre zarfında 8 arkadaşlık isteğini kabul ettim o kadar. Onun harici 200 takipçim filan oldu)

Bir denemem daha başarısızlıkla sonuçlandı. Elimde şu an sadece 6.ayına girmiş 4.500 arkadaşlı 17.500+ takipçili aktif tek 1 hesabım kaldı. Ona da gözüm gibi bakıyorum bakalım sonu ne olacak :)

Facebook neye göre bu kapatmaları yapıyor nasıl algılıyor henüz bir mantık yürütemiyorum. Aynı işlemlere sahip 1 yada birden fazla hesabımı uzun süre hiç engellemezken, başka hesaplarımı anında engelliyor. Hangi mantıkla yapıyor çözemedim ama elbet çözeriz.