Onay Maili
Forumlarda Adsense'den Red Aldım konusunu Bir çok kez Rastladım.
Hatta Onay Almak için O kadar Çok Yöntemlerini Abartmışlar ki . okuduğumda Şasırdım.
Gizlilik ve kullanım koşulları sayfası olması zorunluymuş.
50 tane özgün içerik girilmesi lazımmış bunlar gibi bazı koşullar .
Bunların Hiçbiri websitemizde mevcut değil.
Bence onay vermelerinin sebebi sitemize günlük 300'ye yakın kişi ziyaret ettiğinden onay verdiler yanı sıramalarda iyi bir konumda olduğumuzdan.
Kesin Değil Ama Belki Adsense Onaylatmanızda Yardımcı Olacağını düşündüğüm bir
kaçtane önerim olacak.
Wordprees'ten Kurtulup Özel Yazılım Kullanınız.
Sosyal ağlarla Postlarınızı paylaşım yapınız.
Alexa'da Türkiye sıralamalarında 33,093 aşadığa bir rakama gelmeye çabalayınız.
Öncellikle Kaliteli Bir Seo Yapılması Lazim
Blogda ve Sitede Seo'nun Önemi
Seo Yapılmzsa sitenize Organik Trafik Nasıl Almanız münkün olacak ki Sizlere tavsiye olarak özgün içerik girilmesini şart olarak sunmalarının sebebi seo'dur siz özgün bir içerik girdiğinizde sizi google sıralamaya alıcaktır . çünkü içeriği ilk siz girmiş olacaksınız. İyi bir seo yapmamış olsanız bile endexlemeye başlayacaktır.
Düşünün 'Klavyede a tuşunun önemi' diye bir içerik girdiniz bu özgün bir içeriktir. fakat bunu arama motorlanında sorgulayan kimse olmadığı için hit alamayacaksınız.buda çöp değerinde bir yazı olacak .
Örnek Verecek Olursak : 3 ay Öncesine kadar ' ilan scripti' diye bir post girmiştik.
ve 1 gün sonra 'ilan scripti' diye google sorgulama yapmıştım 120bin kadar sonuç çıkmıştı bu demek oluyorki özgün bir post değildi ve ilk 100'de dahil yer almıyorduk. gerekli seo çalışmalarını yaptıktan sonra 10 gün sonra 7 sırada sonrada 4 şuanda 2 sırada yer alıyoruz..
Son Olarak Yani Özgün içerikmiş veya sayfa koşularıymış hiç önemli değil önemli olan hit bazlı seo çalışması yapmanız yeterli olacaktır .Sizlere seo için paralar harcayın demiyorum veya birine seo çalışması yapmasını istemeyin siz kendiniz bilgi ediniz.araştırma yapınız sitenize uygulayınız. zaten başka birinin yaptığı seo ne kadar faydalı olarakbilir ki.
Reklam Yerleşimi Buradan görebilirsiniz