tolgahan571 inan senin sandığından daha kolay ve evet bence de sistem hatalı. Zaten yazdıkların için bir önceki postta belirttim, tescil hakkın gidip tescil ettir. Urfa gündem ile urfa gundem farklı şeyler değil bak diyor ki kendisi veya benzerini bunu da gözden kaçırma bence. Sen şunu yapabilirsin yine aynı kanunun 7. maddesi diyor ki;

(5) Marka sahibi, üçüncü kişiler tarafından dürüstçe ve ticari hayatın olağan akışı içinde, markasının aşağıda belirtilen biçimlerde kullanılmasını engelleyemez:
a) Gerçek kişilerin kendi ad veya adresini belirtmesi.
b) Malların veya hizmetlerin türüne, kalitesine, miktarına, kullanım amacına, değerine, coğrafi kaynağına, üretim veya sunuluş zamanına ya da diğer niteliklerine ilişkin açıklamalarda bulunulması.
c) Özellikle aksesuar, yedek parça veya eşdeğer parça ürünlerinde, malın ya da hizmetin kullanım amacının belirtilmesinin gerekli olduğu hâllerde kullanılması.

İşte bunu koz olarak kullanabilirsin herhangi bir gelir sağlamıyorsan. Bu da daha sabah ilk postta yazdığım bu marka şu kişiye aittir gibi ufak bir yazı korsun, bu işlemle de sonuçlanır :)