-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
antrenör
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar karısı bana küfür ettiği için bana mesaj atıp heraretli hareretli küfürler ettikten sonra kendisinin pöh polisi olduğunu iddaa eden adam adresimi filan istedi ben de doğal olarak vermedim olaydan 9 saat geçti ve ben ofisi kapatıp eve döndüm ofisin orada ki esnaflardan bir haber " ofisin kapısında silahlı üç adam bekliyor seni soruyor etrafa"
Birincisi bu herifler benim adresimi nasıl buldu twitter'dan harici link'e tıklamadan ıp bulmanın mümkün olmadığını zannediyordum
Bkincisi bunun bana attığı tehtid mesajlarını yabozdur diye umursamayıp sildim fakat ofiste kamera görüntüleri vardır ordan bir şey çıkarmı çıksa da pöh'tür diye yırtar mı olaydan
Üçüncüsü işinde gücünde adamım ben nasıl bi belaya bulaştım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Şuan yaşadığınız durumdan dolayı komik olanı anlatırsanız, durumdan nasıl kurtulabileceğiniz ile ilgili fikir verebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
antrenör
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
twitter mesajları silmeden önce taciz-saldırı altında dm'yi şikayet ettiğim için listesine bütün konuşmaları eklemiş açtığım ticket'e 5 dakika içinde cevap vererek bütün mesajların kopyasını bana mail olarak gönderdi ve hukuksal işlemlerde arkanızdayız diye verdi gazı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O esnaflarla samimimisiniz? şaka olabilirmi?
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ne oldu hocam şu anda nerede kalıyorsunuz ? evinizin önünde bekleyen birileri var mı ?