Güzel arkadasım diger ülkelerde bulunan google ofislerine git bir bak ne demek istedigimi anlarsın..ortamın düzenının bozuk olmasıyle google atmosferının yakalanması başka bişiy kişisel esyalarınla ortamın göruntusunu bozarak ayrıştırmak baska bişiydir..diger ülkelerde ki ofis fotolarına biraz bak,dışa çıkmıs bir kablo bile göremezsin.bilgisayara ve telefon bile smetri şekillerde durur..bu bir çalışma prensibinden çok kişinin işine verdigi saygıdır..şu fotoda o bayanın koca çantasını masanın üzerine koyarak google çalışma ortamını bozarak garip bir göruntu vermesı sence hoşmu..haa senın duzen ve temızlık anlayısın bu ise bişiy diyemem..bu gibi ofisler rahatlıga önem verirler dogru ama rahat edebilicek farklı alanlarda yaratırlar konsept içinde..kalkıpta koca çantayı masanın uzerıne koy yada pc nın kablolarını ordan çıkar masanın duzenını boz kımse demez..tekrar söyluyorum diger ülkede ki ofis resimlerine bak ne demk istedigimi anlarsın..rahat çalışmak başka bişiydir.kişisel esyalarınla google ın atmosferını bozmak apayrı bişiy.önce bu ikisini ayırıcaksın..saygılar
Ben bayanın çantasının masanın üzerinde durması güzel bir görüntü demedim. Görüntü açısından güzel durup durmaması da dediğin gibi kişiden kişiye değişir. Ayrıca eğer gözümden kaçmadıysa sadece bir tane bayan çantası masanın üzerinde. Öyle olunca da dikkat bile etmedim. Çok da abartılacak bir durum değil bence. Etraf gayet derli toplu görünüyor. Bir kişinin yaptığı şeyi herkese mal etmenin manası yok. Genel anlamda güzel bir ofis olmuş. Gerçi yurt dışındaki ofislerin daha güzel olduğu bir gerçek.