Hızlı İletişim
Tlf: 0537 029 0684 | WP:0537 029 0684 | Skype | selmantas200
Tüm Paketlerde Para İade Garantisi Vardır
- - Yorumlar - -
İşinin eri her sözle muhteşem
Konu tasarım işi yaptırıldı gayet memnun kaldım.
Sitem için 6 adet görsel tasarımı yaptırdım çok kısa sürede teslim etti ve çok güzel iş çıkardı. Eline sağlık tekrardan hocam. Bundan sonra tasarım işlerinde tartışmasız ilk durağım :)
Kendileri kısa sürede profesyonel bir tasarım çıkardı teşekkür ediyorum.
Arkadaşa logo çalışması yaptırıldı ilgili ve fazlası ile işinin hakkını veriyor. İlgisinden ötürü çok teşekkür ediyorum.
Bir çizim işimizi yaptırtık. Hızlı ve pratik çözüm üretti. Teşekkürler.
Sosyal medya kapak/profil çalışması yaptırıldı.Gerçekten kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş.Teslimat süreside çok uzun değildi.Elinize sağlık.
selmanes240 Hocam tarafından sitemize logo yaptırılmıştır. 4 saat içerisinde istediğim boyutlarda ve farklı renk seçenekleri ile logoları tarafıma iletmiştir. Gerçekten başarılı bir çalışma oldu.
Kendisine Teşekkür Ediyorum.
Arkadaşla anlaşıldı 2 saatte logo teslim etti gerçekten çok başarılı bir grafikerdir + ref çalışabilirsiniz.
Arkadaşla çalıştık, logo yaptırdım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
Arkadaş sorumluluk sahibi birisi ve istediğinizi tam olarak yapıyor çalışmanızı tavsiye ederim.
Kurumsal olmayan sitemi naçizane logo tasarımıyla kurumsal bir siteye dönüştürdü Gerçekten ellerine sağlık mükemmel bir logo tasarımı yaptı hiç şüphe duymadan işinizi verebilirsiniz.
İşinde oldukça profesyonel direk para taraftarı değil yardım sever işini iyi şekilde yapan arkadaş böyleleri tüm forumlara lazım :)
Hızlı, özenli ve işini bilen bir uzman. Tavsiye ederim.
Gerçektende özenle hazırlanmış referans fiyatından yararlandım bu logo bu fiyata süper.. Kaliteli iş çıkardı arkadaşımız bir adet logo bir adet sosyal medya kapagı yaptırıldı
Arkadaşa 1 adet logo 1 adet facebook kapak fotoğrafı siparişi verildi çok ilgili bir arkadaş hemen teslim etti tasarımlarını çok beğendim ileride yine çalışmak dileğiyle kolay gelsin
Dün gece geç saate iş verdimm ve zamanında yaptı çok güzel tasarımlar yapıyor canı gönülden çalışabilirsiniz
afis icin anlasildi ve güzel tasarimlar ortaya cikardi. Günündede teslim etti.
Arkadaşa logo çalışması yaptırıldı ilgili ve fazlası ile işinin hakkını veriyor. İlgisinden ötürü çok teşekkür ediyorum.