-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar.. Benim ekrani kirik bir laptopum(Acer travelmate b113) var..Bunu vga kablosuyla monitore baglayip calistiriyordum.. Daha sonra sistem kurmam gerekti ama monitorde biosu gostermiyor windows logon ekranina kadar kirik ekranda gosteriyordu bende internetten fastinstalli bulup oyle kurdum simdide driver yok dige monitorde gostermiyor bunu nasil cozerim?
Yazılımcılar geleceğin sihirbazlarıdır - Gabe Newell
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Kırık ekran hiç görüntü vermiyor mu ? Eğer görüntü veriyorsa problem yok sürücüyü indirip kurun. Vermiyorsa durum biraz daha farklı hdmi çıkışınız var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Komut adlı üyeden alıntı
Kırık ekran hiç görüntü vermiyor mu ? Eğer görüntü veriyorsa problem yok sürücüyü indirip kurun. Vermiyorsa durum biraz daha farklı hdmi çıkışınız var mı?
vga cikisi var hdmi de var o kablo bende yok.... Ekrani kirik renkler secmek mumkun onun disinda hic bisey
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Normal bi vga monitörle bağlantı da görüntü alman zor ancak hdmi aktif bir bağlantıo tipidir. Görüntüyü otomatik ona kaydırır. Gerçi bu bilgisayardan bilgisayara değişiyor ancak hdmi yı deneyin derim muhtemelen görüntü gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Komut adlı üyeden alıntı
Normal bi vga monitörle bağlantı da görüntü alman zor ancak hdmi aktif bir bağlantıo tipidir. Görüntüyü otomatik ona kaydırır. Gerçi bu bilgisayardan bilgisayara değişiyor ancak hdmi yı deneyin derim muhtemelen görüntü gelecektir.
Arastirdim elimde resimdeki gibi kablo var her iki tarafida hdmi bunla ne yapa bilirim?
Komut adlı üyeden alıntı
Arastirdim elimde resimdeki gibi kablo var her iki tarafida hdmi bunla ne yapa bilirim?
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Lcd tv yada hdmı cıkıslı bır monıtore bagla. Hdmı aktıf bır kablo tıpı oldugundan goruntuyu muhtemelen alacaksınız. Ancak bu yınede bılgısayarın ozellıgıne gorede degısıklık gosterır. Vga gıbı degıldır bu. Vga pasıf bır baglantıdır. Hdmı aktıf bı baglantıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Windows tuşuna basılı tutun ve p tuşuna basın iki üç kere diğer ekrana vermesi lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
O windows acildikta driver oldukta oluyor.. Formati tamamlamak icin biosu gormem lazim...