BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Hayatımda zerre sevmediğim 3 meslek grubu var;
1) Polisler(Gereksiz hava içine giriyorlar, mesleklerinin sunduğu ayrıcalıklar altında sivil hayatta olamayacakları güvene bürünüyorlar)
2) Avukatlar(Burunları her daim bir karış yukarıda oluyorlar. Ama gel gör ki her işlerini matbuu evrak üzerinden yapıyorlar)
3) Öğretmenler(Hep ağlıyorlar, mesleklerinin kutsal olduklarını her daim belirtiyorlar ama çooook büyük kısmı mahmut hoca(kel mahmut) karakterini dahi tanımaz)

Not: Istisnalar elbette ki vardır.


Burada müdahale edeceğim neden mi ? Doğuda adeta canlarını ortaya koyarak vatanı savunan polise,askere böyle mesaj hiç yakışmadı bu mesajdan burnu havada olan tamamen sensin.Seni sadece 1 ay doğuda görev yaptırsınlar böyle konuşmaya devam edecek misin merak ediyorum pöh akrabam var adamlar dağda yatıyor vatan uğruna gel gör ki biri klavye başından eleştiriyor.

Senin kimseyi ayrıştırma veya bir tutma hakkın yok her insanın iyisi olduğu gibi kötüsüde var doktor,avukat,hakim,polis,öğretmen onlarda senin benim gibi insan kusursuz olmasını bekleme.

Yorumunu okurken polisler,avukatlar,öğretmenler ve diğer meslek grupları adına utandım böyle yorum yazacak insanlarda varmış.