Vertu, Tanesi 1.3 Milyon Lira Olan Telefon Satıyor!

KAYNAK: http://mobilcem.com/vertu-tanesi-1-3-milyon-lira-olan-telefon-satiyor.html

Yakın zaman içerisinde çok kez el değiştiren Vertu, Hakan Uzan’ın satın aldıktan sonra tanesi 1.3 milyon lira olan ultra lüks bir telefonu satmaya başladı.

Lüks ve özel telefonlar üreten Vertu, bu yılın Mart ayında Hakan Uzan tarafından atın alınmıştı. Yeni sahibinin ilk işi ortaya çıktı.



Vertu Signature Cobra Limited Edition, şimdiye kadar satılan en pahalı telefon olma özelliğine sahip. Telefonun teknik özelliklerine dair herhangi bir bilgi veremiyoruz, çünkü cihaz akıllı telefon değil. Eski Nokia telefonlar gibi. Telefonu özel ve bu kadar pahalı yapan ise üzerinde kobra yılanı şeklinde dizayn edilmiş 439 tane yakuttan oluşması. Kobranın yeşil gözleri ise zümrütten oluşuyor.

Bu tasarımı tarihli bir firma olan Boucheron‘a ait. Bu Fransız mücevher deposu, iki binden fazla soyluya, krallara taç üretmiş ve hizmet etmiştir.



Telefon Çin‘de bünyesinde 130 bin çalışana sahip dünyanın en büyük online satış sitesi Lingdong Mall‘da satılıyor. Sitenin vitrin bölgesinde yer alan telefonun fiyatı da 2.7 milyon Çin Yuanı. Bu ücreti TL’ye çevirdiğimizde 1.3 milyon lira oluyor. Eğer telefonu satın alırsanız, helikopter ile evinize gelecektir. 🙂

Telefondan sadece 8 adet üretilmiş. Eğer 1.3 milyon liranız var ise ve değerlendirmek istiyorsanız, hemen stoklar tükenmeden sipariş verebilirsiniz.