Ufak çağlı firmalar için kendi E-Ticaret sitesini yapmasını önermiyorum. Bunun sebebi ise E-Ticaret sanıldığının aksine ciddi zaman ayırmanız gereken ve profesyonel bir şekilde yaklaşmanız gereken bir iş. Yoksa ayda bir sipariş geldikten sonra zaten hiç girmeyin. Onun yerine N11, ePTTAvm veya hepsi burada'yı önerebilirim. Evet komisyon oranları %15 ile %25 arası değişkenlik gösteriyor. Ancak genel olarak satış yapan firmalara destek veriyor çoğu zaman kendi yüklediğim ürünleri Google Adwords reklamlarında bile gördüm n11 için. Şuan oyuncak satışı üzerine yoğunlaştım. Günlük olarak 200 TL bandına oturdu çok şükür.
Mağaza linkimiz : http://www.n11.com/magaza/hedefoyuncak inceleyebilirsin. Ki n11 üzerinden de düşük meblalara arama sayfalarında üst sırada gösterme gibi reklam seçenekleri var. Yani diyeceğim o ki E-Ticaret piyasasını öğrenmek ve ilerleyen zamanlarda geliştirmek ise bunu n11 gibi bir site üzerinden yapabilirsiniz. Eğer zaten marka iseniz zaten bu tarz sitelerden uzak durun direk kendi E-Ticaret işinizi yapıp markanız üzerinde yoğunlaşın. Nacizane görüşlerim bunlardır.