lostyazilim

Web Sitesinden Kısa Sürede Kazanç Sağlamak

19 Mesajlar 2.555 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

PrmSD PrmSD Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar/ Editör
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 72 / 34
  • Ticaret 7, (%86)

Arkadaşlar uzun süredir makale yazıyorum, elde ettiğim kazançlarla bir yatırım yapmayı planlıyorum ve bu yatırımı web sitesi üzerine yapacağım.

Hangi web sitesini açarsam kısa sürede kazanç sağlayabilirim, ve bana ne kadara mal olur.

Reklamlar için adsense şart değil.

daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Öncelikle sıkılmadan severek yazacağınız bir alanda açın hocam. İkincisi aranma hacmini araştırmanız gerekiyor hedef kelimelerinizin, rekabet ve tbm oranlarını.

Eğer website kurulum, tasarım, seo gibi konulara yabancıysanız olayın sadece içerik üretmek olmadığını bilmelisiniz. Seo danışmanlığı alabilir veya hazır kurulu hitlenmeye başlamış site alıp sürekli içerek girerek büyütebilirsiniz.
PrmSD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar/ Editör
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 72 / 34
  • Ticaret 7, (%86)
daniel1336 hocam "yazacağınız" dediniz, sanırım blog tarzı öneriyorsunuz. Eskisi kadar tutulmadığını biliyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa?

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
her türlü bişeyler yazacaksınız film sitesi de olsa blog da olsa . Abim onu kastetmemiş. Makale yazarı oldugunuzu bildiginden geri kalan site işlerine hakim degilseniz hazır site almayı tercih edin demiş.
PrmSD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar/ Editör
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 72 / 34
  • Ticaret 7, (%86)
Nesco hocam hazır site konusunda haklısınız, fakat forum da fırsatçılar çok o yüzden çekiniyorum

daniel1336 daniel1336 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 1338
  • Beğeniler 587 / 525
  • Ticaret 36, (%100)
Niche site için diyorum hocam, seçtiğiniz konu atıyorum "çocuk sağlığı", "telefon inceleme", "blogger temaları" ve benzer bir alan olabilir kişisel blog olmasına gerek yok. Şahsen hiç kişisel blog tarzı işlere girmedim başarılı örnekleri var ama %2-3 civarında bu işe girişenler başarılı oluyor şahsi görüşüm. Nerden biliyorsun derseniz bir sitemde düşecek olan domainleri inceliyorum bir sürü isim soyisim ve blog kelimesi içeren domain boşa düşüyor hergün.

Makale işinde satışını yapıp paranı alıyorsun. İnternet sitesi öyle değil en son 2010'da açtığım siteden direk para kazanmaya başlamıştım. Artık herkez webmaster oldu yeni sitelerimde 2-3 ay kar beklentim olmuyor. Yanlışım varsa üstadlar düzeltsin diyeceğim ama bilen varsa da yazmaz paylaşmaz sırrını. Özetle severek içerik üreteceğiniz 2-4 kelimelik niche domain ile yola çıkabilirsiniz. Domain seçimi için kendi www.jenerik.club sitemi öneririm düşecek güzel ve jenerik domainler paylaşıyorum günlük listeler ile.
PrmSD

kişi bu mesajı beğendi.

programbanks programbanks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 19 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
PrmSD siz hangi alanlarda yazarlık yapıyorsunuz ? öncelikle bunu bilmem lazım
PrmSD

kişi bu mesajı beğendi.

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
biraz piyasa araştırması yaparak bulabilirsiniz uyguna site.

İsterseniz seo konusunda danışman bulabilirsiniz.

Bir secenek daha olarak ise isterseniz gidip iç seoyu tamamen yapan kişiler ilede anlaşabilirsiniz.

Ama en önerdigim anahtar teslim kurulum yapan arkadaşlar var onlar olur.

Lakin daha ilk deneyiminiz ise yeni yeni 10 20 100 200 hite ulaşmıs sitelere bakmanız.
PrmSD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar/ Editör
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 72 / 34
  • Ticaret 7, (%86)

daniel1336 adlı üyeden alıntı

Niche site için diyorum hocam, seçtiğiniz konu atıyorum "çocuk sağlığı", "telefon inceleme", "blogger temaları" ve benzer bir alan olabilir kişisel blog olmasına gerek yok. Şahsen hiç kişisel blog tarzı işlere girmedim başarılı örnekleri var ama %2-3 civarında bu işe girişenler başarılı oluyor şahsi görüşüm. Nerden biliyorsun derseniz bir sitemde düşecek olan domainleri inceliyorum bir sürü isim soyisim ve blog kelimesi içeren domain boşa düşüyor hergün.

Makale işinde satışını yapıp paranı alıyorsun. İnternet sitesi öyle değil en son 2010'da açtığım siteden direk para kazanmaya başlamıştım. Artık herkez webmaster oldu yeni sitelerimde 2-3 ay kar beklentim olmuyor. Yanlışım varsa üstadlar düzeltsin diyeceğim ama bilen varsa da yazmaz paylaşmaz sırrını. Özetle severek içerik üreteceğiniz 2-4 kelimelik niche domain ile yola çıkabilirsiniz. Domain seçimi için kendi www.jenerik.club sitemi öneririm düşecek güzel ve jenerik domainler paylaşıyorum günlük listeler ile.

Anladım hocam düşüneceğim bunu
daniel1336

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazar/ Editör
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 72 / 34
  • Ticaret 7, (%86)

programbanks adlı üyeden alıntı

PrmSD siz hangi alanlarda yazarlık yapıyorsunuz ? öncelikle bunu bilmem lazım

Teknoloji, tarih, tanıtım, her kategoriyi demek istemiyorum ama, popüler gündemde ki kategorileri yazıyorum

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al