wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba. Herkese iyi forumlar.
Yakın bir zamanda Linux'e geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayarı %90 yazılım için kullanmaktayım. Fakat bana uygun Linux türünü seçemedim bir türlü. Şuan en yatkın SemiCode OS gözüküyor. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Linux adamı kanser eder hocam,geçmeyin. :) Geçecekseniz de Ubuntu.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Güvenlik açısından iyi fakat alışkın olduğunuz programların bazılarını kullanmayabilirsiniz aynı zamanda oyun oynayan birisiyseniz yine sıkıntılı.Windows'u tercih ederim. :)
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
bilimokurLinux sistemler performans olarak elbette verimlidirler, ancak yazılımlarınız, sürücüleriniz, alışkanlıklarınız gibi açılardan sorunlar / zorluklar yaşayabilirsiniz. Linux bir sistemde eğer bir uygulama uyumsuz ise genellikle wine ile çalıştırılır. Elbette tamamen sağlıklı çalışır demek yanlış olur.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genç adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Kullanacağınız sürümün yaygınlığına dikkat etmelisiniz çünkü çoğu kişi problemlerle karşılaşıyor ve bunun çözümlerini kendi sürümlerine göre sonuçlar buluyor.
Ubuntu kullanıyorum, ve tavsiye ediyorum.Şayet herhangi bir problemle karşılaşırsanız muhtemelen sizden önce birisi o probleme sahip olmuş ve çözümüne ulaşmıştır.Bu noktada da Google yardımcı olacaktır.
Ek olarak: Aynı zamanda çift işletim sistemi kullanıyorum.Eğer ubuntu üzerinden yapamadığım bir problemle karşılaşırsam windows'a geçebiliyorum.İsterseniz bu çift işletim sistemi konusunu araştırıp yapabilirsiniz.(sanal makine olayı değil)
Bknz
Çok zor bir şey değil hocam 2 işletim sistemi benim SSD c Windows HDD c Windows HDD d Ubuntu HDD f Windows :) diskini böle bildiğin kadar farklı sistem çalıştırabilirsiniz
Bir biri ile cakismadigi sürece sorun yaşamazsınız her açılışta hangi bölümü açmak istediğini sorar sadece
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
linuxda şuan her isteğimi yapıorum. Yeni çıkan oyunların genelde linux desteği oluor eski oyunlarıda wine ile açıyorum. Half life, quake, w3 bunları sorunsuz hamachi ile oynuorum. Ama windowsa göre bazı durumlarda 3x daha zor.
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Windows üzerine Ubuntu yükleyerek test edebilirsiniz.
Ubuntu 16.04 LTS ben kullanıyorum oldukça da memnunum. Yıllardır windows kullanmadım hatta unuttum diyebilirim.
Hemen her programın alternatifi mevcut zaten.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.